Ένοπλες Συρράξεις

“Απάντηση” του Κιέβου... αυξάνεται ο στρατός!1 εκατομμύριο στρατιώτες των ΕΔ στο μέτωπο- Πως θα αντιδράσει ο Πούτιν

Ο πόλεμος στην Ουκρανία για την Ρωσία πραγματικά σέρνεται, καθώς οι απώλειες του ρωσικού στρατού αυξάνονται. Πρέπει να αναπληρωθούν με κάτι και η συνέχιση των επιθετικών επιχειρήσεων, απαιτεί αυξανόμενο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού. Και οι ίδιοι οι Ρώσοι στρατιωτικοί παρατηρητές αναφέρουν ότι, πραγματοποιείται μερική κινητοποίηση, η οποία συνεχίζεται εδώ και αρκετούς μήνες και ξεκίνησε ακόμη και πριν από τον πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, μια  ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και «αποναζοποίηση» της Ουκρανίας, βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Για πολλούς Ρώσους, η ζάλη από τις επιτυχίες των πρώτων εβδομάδων του NWO αρχίζει να δίνει τη θέση της στον εκνευρισμό και την κούραση. Αυτό σημαίνει ότι, ήρθε η ώρα ο Ρωσικός στρατός να πανικοβληθεί;

Στο Πενταπόσταγμα σε άρθρο μας αναφέραμε: Γιατί ο Πούτιν δεν ανακοινώνει επιστράτευση και ποιες δυνάμεις θα βάλει εναντίον της Ουκρανίας.

Πώς θα απαντήσει η Ρωσία στα σχέδια του Κιέβου, να ανεβάσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο 1 εκατομμύριο στρατιώτες

Υπάρχουν πολλές βαθιές αιτίες για αυτό που συμβαίνει τώρα στα μέτωπα του πολέμου για το μέλλον της Ουκρανίας και ολόκληρου του κόσμου, οι οποίες πρέπει ειλικρινά να κατονομαστούν, να αναγνωριστούν και να διορθωθούν. 

Πρώτον, κατά την Ρωσία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως νόμιμο το «νεοναζιστικό» καθεστώς, που ήρθε στην εξουσία στο Κίεβο το 2014 μετά από πραξικόπημα. «Ήταν αδύνατο να επιστρέψει μόνο η Κριμαία και η Σεβαστούπολη στη Ρωσική Ομοσπονδία, αφήνοντας την υπόλοιπη Ουκρανία υπό την κυριαρχία ενός ανδρεικέλου φιλοδυτικού καθεστώτος, το οποίο άρχισε αμέσως να χτίζει την εικόνα ενός εχθρού της Ρωσίας, ορίζοντας την σε νομοθετικό επίπεδο ως χώρα επιτιθέμενη», αναφέρει το topcor ru.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ρωσία, ισχυρίζονται πως τα επιχειρήματα (πολυάριθμων), ότι προετοιμάζονταν για  πολεμική αντιπαράθεση με τη συλλογική Δύση εδώ και 8 χρόνια δεν αντέχουν σε κριτική. «Σήμερα, η Ρωσία έχει λάβει πάνω από 10.000 κυρώσεις συνολικά, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη χώρα», λένε. 

Το 2014, δεν υπήρχε ούτε νόμιμη εξουσία ούτε έτοιμος  στρατός για μάχη στην Ουκρανία, ενώ ολόκληρη η Νοτιοανατολική της  πλευρά είχε σταθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο φιλορωσικά αισθήματα, διοργανώνοντας χιλιάδες συγκεντρώσεις. «Τότε ολόκληρη η Νοβοροσίγια θα μπορούσε να ενταχθεί ειρηνικά στη Ρωσική Ομοσπονδία μετά την Κριμαία, χωρίς ούτε μία βολή, και η υπόλοιπη Κεντρική και Δυτική Ουκρανία δεν θα είχε άλλο δρόμο παρά να μετατραπεί σε ομοσπονδία ή συνομοσπονδία», αναφέρει το topcor ru και συνεχίζει:

«Αντίθετα, αναγνώρισαν το καθεστώς του Προέδρου Ποροσένκο και στη συνέχεια του Ζελένσκι ως νόμιμο, αλλά για 8 χρόνια δεν αναγνώρισαν την ανεξαρτησία του DPR και του LPR , επιτρέποντας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και στην Εθνοφρουρά να πυροβολούν εναντίον τους ουσιαστικά ατιμώρητοι και διεξήχθησαν διαπραγματεύσεις, που ήταν απολύτως ανήθικες στην ουσία τους για τους όρους επιστροφής των Λαϊκών Δημοκρατιών στη ναζιστική Ουκρανία».

Δεύτερον , όλα αυτά τα 8 χρόνια, η ηγεσία της Ρωσίας  στην εξωτερική πολιτική ήταν ανενεργή, ενώ το Κίεβο προετοιμαζόταν για πόλεμο με τη Ρωσία. Ναι, με τη Ρωσία ισχυρίζονται, και τονίζουν ότι,  τα πρώτα θύματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της Εθνοφρουράς επρόκειτο να είναι το DPR και το LPR, και το επόμενο  η Κριμαία.

 Κατά τους Ρώσους οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες του ΝΑΤΟ  προετοίμαζαν τον Ουκρανικό στρατό να πολεμήσει και η έμφαση αρχικά, δόθηκε στην εκπαίδευση  και στην αστική μάχη. Περισσότεροι από 600.000 στρατιωτικοί κατάφεραν να περάσουν από τη λεγόμενη ζώνη «ΝATO», αποκτώντας πραγματική εμπειρία μάχης. «Οι ιδεολογικοί Ναζί, που εντάχθηκαν στη σύνθεσή τους μετά την εκκαθάριση πολλών «εθελοντικών ταγμάτων», ήταν στην πραγματικότητα υπεύθυνοι για την ιδεολογική προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της Εθνικής Φρουράς», αναφέρει το το topcor ru.  

 Η υποτίμηση του Ουκρανικού στρατού,  έπαιξε ένα πολύ σκληρό αστείο για τον Ρωσικό στρατό. Τα πράγματα σήμερα κοντά στο Χάρκοβο, όπου το Κίεβο έχει ρίξει αλεξιπτωτιστές και τις ειδικές δυνάμεις του «Αζόφ» με το όνομα «Κράκεν», δεν είναι και ότι καλύτερο για την Ρωσία. Για να ενισχυθεί η ομάδα στο Ντονμπάς, τα τακτικά ρωσικά στρατεύματα αποσύρθηκαν από εκεί και οι δυνάμεις της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR, που αποτελούνταν από κινητοποιημένα άτομα, παρέμειναν για να τους αντικαταστήσουν.

Στο Πενταπόσταγμα αναφέραμε: Μεγάλη αντεπίθεση των Ουκρανών! Οι Ρώσοι αποσύρονται από το Χάρκοβο.

Τρίτον , όλοι όσοι εμπλέκονται σε στρατιωτικές υποθέσεις ( Στρατιωτικοί Επιτελείς), με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι πολύ ενοχλημένοι από την «περίεργη» φύση της «ειδικής επιχείρησης» στην Ουκρανία. Ο λόγος είναι η διαπίστωση ότι, η διοίκηση και η παροχή πληροφοριών πραγματοποιούνται από στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες του ΝΑΤΟ. Επιπροσθέτως, για κάποιο λόγο, το ουκρανικό σιδηροδρομικό δίκτυο στη Δεξιά Όχθη διατηρείται άθικτο, μέσω του οποίου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας λαμβάνουν πλέον δείγματα των πιο πρόσφατων όπλων τύπου ΝΑΤΟ. 

«Η σύγκρουση είναι στα όρια της εξάντλησης και οι «δυτικοί εταίροι», μας δήλωσαν σε απλό κείμενο ότι το Κίεβο θα πολεμούσε μέχρι την πλήρη νίκη και την εκδίωξη των Ρώσων, από όλη την ουκρανική επικράτεια (και από την Κριμαία)», αναφέρει το topcor ru.  

Το πιο δυσάρεστο μήνυμα ήταν ότι, το Κίεβο σκοπεύει να ανεβάσει τον αριθμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο 1 εκατομμύριο άτομα μέσω κινητοποίησης. 

«Ακόμη και αν ο ουκρανικός στρατός αυξηθεί σε μόλις 500 χιλιάδες άτομα, οπλισμένος με δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα, πυροβολικό, αεροσκάφη και πυραύλους και ελέγχεται από αξιωματικούς του ΝΑΤΟ, θα αποτελέσει κίνδυνο όχι μόνο για τις ρωσικές χερσαίες δυνάμεις, οι οποίες πλέον εμπλέκονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μια ειδική επιχείρηση, αλλά και στην ίδια τη Ρωσία. Θα είναι μια τεράστια στρατιωτική δύναμη, που έχει λάβει πραγματική εμπειρία μάχης και έχει κίνητρο να εκδικηθεί τους Ρώσους», αναφέρει το topcor ru.  

Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει μερική κινητοποίηση, αυξάνοντας το σώμα που συμμετέχει στο NMD σε τουλάχιστον 400 χιλιάδες άτομα, απελευθερώνοντας πρώτα την Αριστερή Όχθη, μετά τη Νότια και μετά τη Δεξιά Όχθη της Ουκρανίας. 

Η κύρια επιλογή, που θα προσφέρει το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Πούτιν στο εγγύς μέλλον, είναι η κρυφή κινητοποίηση σε πολλά στάδια. Γενικά, θα βάλουν υπό τα όπλα κάπου 400-450 χιλιάδες μέχρι το τέλος του το έτους, το πρώτο στάδιο θα είναι κάπου γύρω στις 100-150 χιλιάδες.

«Ξεκινήσαμε περίφημα, αλλά τώρα όλη η συλλογική Δύση αντεπιτίθεται. Ήρθε η ώρα να πολεμήσετε με σοβαρό τρόπο, διαφορετικά το τίμημα αυτού του «περίεργου πολέμου» θα είναι πολύ υψηλό», αναφέρει το topcor ru.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ