Κοινωνία

Σήμερα το ύστατο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν στην Αλόννησο

“Μουδιασμένο” το πανελλήνιο παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες το χρονικό του άδικου θανάτου της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.Το τελευταίο "αντίο" σήμερα ετοιμάζονται να της πουν συγγενείς, φίλοι.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Παλαιά Χώρα Αλοννήσου εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της 20χρονηςΣτη μια το μεσημέρι θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Η  σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει από την Αθήνα στο νησί, με τη μητέρα της, Σούζαν και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15.00.

Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες, μεταξύ άλλων, και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζουν να είναι καθηλωμένος στο σπίτι της οικογένειας. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της άτυχης μητέρας για τον ύστατο χαιρετισμό.

Σε ανακοίνωσή της η Superior Air, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021.

Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

"Δεν έχει περάσει το πρώτο σοκ"

Στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, εκεί που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων ληστών η 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν, επέστρεψε για λίγο το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγός της. Συντετριμμένος, αλλά φαινομενικά ψύχραιμος, ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί, παρά το έμαθε όταν πλέον έφθασε η αστυνομία στο σπίτι και τον έλυσαν οι αστυνομικοί.

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω.Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…».



«Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά», δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της 20χρονης, προσθέτοντας ότι ευτυχώς το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του είναι καλά.

https://youtu.be/tgiEUn4YuCI

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...