Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση του συζύγου

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ οι δολοφόνοι  έχουν πολλά χρόνια στην παρανομία, έχουν περάσει απο τις φυλακές και έχουν αναβαθμίσει τη δράση τους σχεδιάζοντας και εκτελώντας υψηλού ρίσκου επιθέσεις, για να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά

Σε νέα κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας - που ήταν το θύμα της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (11/5) και αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

 

Παρουσία του 32χρονου η αναπαράσταση


Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

 

Το προφίλ των φονιάδων

«Είναι άτομα με έντονο αντικοινωνικό στοιχείο και παντελή έλλειψη συναισθημάτων. Το ειδεχθές της πράξης συνίσταται πρωτίστως στις συνθήκες της ανθρωποκτονίας και δευτερευόντως στον μηχανισμό του θανάτου. Δηλαδή, ενώ είχαν όπλα χρησιμοποίησαν τα χέρια τους. Στον ασφυκτικό θάνατο όπου υπάρχει παρατεταμένη σωματική επαφή οι δράστες έχουν τη δυνατότητα να υποχωρήσουν. Όμως δεν το έκαναν και άφησαν την πράξη να εξελιχθεί μέχρι την ολοκλήρωση της», περιγράφει αξιωματικος αναφερόμενος στα συμπεράσματα που έχουν βγάλει οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες. 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...