Κοινωνία

Γλέζος: "Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν" - Επίσκεψη από Κικίλια και Βούτση

Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύεται στο ΝΙΜΙΤΣ αντιμετωπίζοντας τόσο αναπνευστικά όσο και νευρολογικά προβλήματα.

Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκε ο Νίκος Βούτσης στο ΝΙΜΤΣ. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετέβη στο νοσοκομείο από τη Βουλή, όπου συζητείται η αναθεώρηση του Συντάγματος, και μετέφερε στον Μανώλη Γλέζο τις ευχές όλων των βουλευτών για «περαστικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος -τον οποίο ο κ. Βούτσης είδε σε καλή κατάσταση- τον ευχαρίστησε και του είπε ότι οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν.

Σταθερή η υγεία του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εισήχθη πριν τρεις ημέρες στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας τόσο αναπνευστικά όσο και νευρολογικά προβλήματα.

Σήμερα, Πέμπτη το πρωί, οι γιατροί μετέφεραν τον Μ. Γλέζο στην εντατική μονάδα θεραπείας με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Γλέζος εισήχθη στο ΝΙΜΙΤΣ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα.

Η επίσκεψη Κικίλια

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το μεσημέρι τον Μανώλη Γλέζο στο ΝΙΜΤΣ, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας.

Ο κ. Κικίλιας συνομίλησε με τον κ. Γλέζο και με τους θεράποντες ιατρούς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ