Πολιτική

Εξαλλος ο Κοτζιάς στη Βουλή επειδή του πήραν τη σειρά – Ούρλιαζε στον Κρεμαστινό να παραιτηθεί (εικόνες, βίντεο)

Ποιος είδε τον Νίκο Κοτζιά και δεν τον φοβήθηκε στη Βουλή καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα από το γεγονός ότι έγινε αλλαγή στη σειρά των ομιλητών και έτσι μίλησε πολύ αργότερα από ότι υπολόγιζε.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε έξαλλη κατάσταση είπε «Να παραιτηθείτε από το προεδρείο» στον προεδρεύοντα εκείνη την ώρα Δημήτρη Κρεμαστινό και πρόσθεσε Αφήστε τα κόλπα όλοι σας…» .

Μάταια ο κ. Κρεμαστινός του εξηγούσε ότι αυτό δεν έχει καμία ευθύνη για τη σειρά των ομιλητών και ότι αυτή την όρισε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης,

https://youtu.be/Jxv24iejPFo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosia-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκοτώθηκε γνωστός Αμερικανός μισθοφόρος και βετεράνος του Ιράκ στο ουκρανικό πεδίο -Πόσα χρόνια θα χρειαστεί η Ρωσία για να καταλάβει το Κίεβο με τον σημερινό ρυθμό

Το Ινστιτούτο για την Μελέτη του Πολέμου δημοσίευσε το χρονοδιάγραμμα της κατάληψης ολόκληρης της Ουκρανίας με βάσει...