Κόσμος

Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης: «Οι περισσότεροι είναι υπέρ αυτού που κάνει η κυβέρνησή μας στον Τζόκοβιτς»

Υπέρ των κινήσεων που έκανε η κυβέρνηση της χώρας στο θέμα του Σέρβου «σταρ» είναι οι πολίτες της Αυστραλίας.

  Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

«Οι περισσότεροι είναι υπέρ αυτού που κάνει η κυβέρνησή μας στον Σέρβο τενίστα. Περάσαμε πάρα πολλά σε αυτή τη χώρα με τον κορωνοϊό και το ποσοστό των εμβολιασμένων εδώ φτάνει το 92%. Γι’ αυτό ο κόσμος δεν έχει ανοχή σε κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργιάδης, μεταφέροντας το κλίμα από τη χώρα της Ωκεανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Τα όσα ακούγονται περί του γεγονότος ότι ο Τζόκοβιτς είναι ξένος, δηλαδή Σέρβος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η Αυστραλία είναι πολυπολιτισμική χώρα».

Ο «Νόλε», άλλωστε, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα, καθώς έχει κατακτήσει αρκετές φορές το Australian Open.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...