Κοινωνία

Τέμπη-Θετικές εξελίξεις: H 25χρονη που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου» ξύπνησε από το κώμα!

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 25χρονης η οποία νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, μετά τη σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, η 25χρονη πολυτραυματίας η οποία βρισκόταν στο επιβατικό τρένο, ξύπνησε από την καταστολή και ουσιαστικά έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Παράλληλα, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η 25χρονη η οποία τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α' ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ