Κοινωνία

Τρίκαλα: Οικογενειακή φίλη έκλεισε το «ροζ» ραντεβού της 17χρονης

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση ασέλγειας της 17χρονης από ηλικιωμένο στα Τρίκαλα, καθώς υπεύθυνη για τα ροζ ραντεβού με τον ηλικιωμένο φέρεται να είναι μία οικογενειακή φίλη της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων έφτασε στην Ασφάλεια Τρικάλωνκαι άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση.

Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 84χρονο μαζί με το κορίτσι τη στιγμή που πραγματοποιούσαν τη μεταξύ τους χρηματική συναλλαγή και, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον ηλικιωμένο.

σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του κοριτσιού που φέρεται να προγραμμάτισε το ραντεβού με σκοπό να πάρει τα χρήματα.

Ο ίδιος συνελήφθη και αναζητείται η «οικογενειακή φίλη» του παιδιού, καθώς και η μητέρα της που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...