Κοινωνία

Εύβοια: Αυτός είναι ο πιο ατζαμής διαρρήκτης - Έπεσε στη τζαμαρία

Ο αγνώστων στοιχείων διαρρήκτης χτύπησε στις 3 τα ξημερώματα βάζοντας στο στόχαστρό του φούρνο που βρίσκεται στην κεντρική πλατείας της Νέας Αρτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να εισβάλει στον φούρνο ο διαρρήκτης χρησιμοποίησε έναν λοστό με τον οποίο έσπασε το ένα από τα δύο «φύλλα» της γυάλινης τζαμαρίας.

Στη συνέχεια μπήκε στον φούρνο, κατευθύνθηκε προς το ταμείο, πήρε τις εισπράξεις και τελικά επιχείρησε τη μεγάλη έξοδο που εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο διαρρήκτης αντί να βγει από τη σπασμένη πόρτα, έπεσε πάνω στη τζαμαρία που είχε μείνει άθικτη.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...