Λορένζο Σανθ
Κοινωνία

Έχασε τη “μάχη” με τον κορωνοϊό πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Το ισπανικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα η Ρεάλ Μαδρίτης θρηνεί για την απώλεια του Λορένζο Σανθ. Ο 76χρονος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, τις τελευταίες ημέρες είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στη Γρανάδα και σήμερα (21.03.2020) έχασε… τη μάχη που έδινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ισπανός διετέλεσε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1995 έως το 2000 και κατάφερε να… σηκώσει με τους «μερένγγες» δύο Champions League (το 7ο και το 8 κύπελλο πρωταθλητριών που έχουν στην τροπαιοθήκη τους) Ο Λορένθο Σανθ προσπάθησε ν’ αναλάβει ξανά την προεδρία το 2004, ανεπιτυχώς ωστόσο. Υπό τον Σανθ οι Μαδριλένοι κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα (1996/97), ένα Σούπερκαπ (1997), ένα Διηπειρωτικό (1998).

Ο Λορένζο Σανθ προσπάθησε ν’ αναλάβει ξανά την προεδρία των «μερένγγες» το 2004, χωρίς να τα καταφέρει. Στα πρώτα χρόνια της θητείας, η Ρεάλ απέκτησε παίκτες όπως οι Μιγιάτοβιτς, Σούκερ, Ρομπέρτο Κάρλος και Ζέεντορφ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...