Απόψεις

Να στρέψουμε το στόχο μας στη ΝΑ Μεσόγειο…Ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα ,ενώ οι βράχοι του Αιγαίου είναι όλοι στο στόχαστρο των Ελληνικών πυροβόλων!

Να στρέψουμε το Στόχο μας στη ΝΑ Μεσόγειο…Ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα ,ενώ οι Βράχοι του Αιγαίου είναι όλοι στο Στόχαστρο των Ελληνικών Πυροβόλων!

Για να μην μας δουλεύουν στα «χονδρά οι Πολιτικοί της Ελλάδος» και η Άρχουσα Τάξη που δεν έχει Πατρίδα   που δεν θέλει με τίποτα να εμπλακεί σε καμιά αντιπαράθεση, προσπαθούν να μας πούνε ότι δεν θα πάμε σε Θερμό υπερασπίζοντας τα εδάφη μας ,γιατί δεν έχουμε λέει  Ικανές τις Ελληνικές Ένοπλες  Δυνάμεις !

Ποια όμως είναι η αλήθεια και γιατί υπάρχει αυτή η απαξίωση των Ελληνικών Δυνάμεων που όπου και αν πήραν μέρος σε Διεθνής Ασκήσεις απέδωσαν άριστα και πήραν τα εύσημα!

Αν αρχίσουμε από την Πολεμική Αεροπορία και βάλουμε τα  Μαχητικά της 3ης γενιάς στη ζυγαριά θα δούμε ότι σε επίπεδο προσωπικού είμαστε μακράν οι Καλύτεροι !

Κάθε χρόνο οι Έλληνες Αεροπόροι στο TLP της Ισπανίας υπό Νατοϊκή επίβλεψη οι Έλληνες χτυπάνε πρωτιά στις Αποστολές και ψηφίζονται ακόμη και από τους Τούρκους Χειριστές !

Η διαφορά σε Μαχητικά είναι περίπου 40 Αεροσκάφη υπέρ της Τουρκίας ,αλλά είναι αδύνατο οι Τούρκοι να έχουν τους Χειριστές εκείνους που θα καταφέρουν να τα απογειώσουν όλα !!!

Αντίθετα οι Χειριστές μας μπορούν να κάνουν πολλαπλές εξόδους πολλαπλασιάζοντας έτσι τον αριθμό των Μαχητικών μας …Όσο για την Α/Α των Τούρκων σήμερα δεν υφίσταται και οι Αεροπόροι μας θα κάνουν πάρτι με τις Τούρκικες Υποδομές !

Εν αντιθέσει με τον Ελληνικό εναέριο χώρο που είναι ο Καλύτερα φυλασσόμενος  εναέριος χώρος

Στο Πολεμικό Ναυτικό γιατί εμείς είμαστε πίσω από τους Τούρκους ; Ένα παράδειγμα θα δώσουμε 13 Φρεγάτες έχουν οι Τούρκοι 11 εμείς ενώ στα Υποβρύχια τα Υπερσύγχρονα 214  του ΠΝ είναι μακράν τα καλύτερα !

Στο μόνο τομέα που πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας είναι η Α/Α  Άμυνα των Πολεμικών Μονάδων του ΠΝ μετά από Κανιβαλισμό και την απόσυρση της Φρεγάτας «ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ»

Στο Στρατό Ξηράς  αν πάρουμε το Θέμα που της Θράκης  και κάποιος πιστεύει οτι ο Έβρος θα πέσει ,είναι μακράν νυχτωμένος …Μόνο με υπερκέραση των Ελληνικών Δυνάμεων μπορεί να είχαν οι Τούρκοι κάποια ελπίδα, αλλά το σενάριο αυτό έχει ήδη καεί ,αφού ένας Καταδρομέας Επίτιμος Αρχηγός πια το είχε προβλέψει και το είχε εκμηδενίσει

Αν μάλιστα υπολογίσουμε και την Αντίσταση των Θρακιωτών  που θα παλέψουν για την φαμιλιά τους και τους τάφους των γονιών τους, όποιος πάει να αντιμετωπίσει αυτές τις Δυνάμεις  με την γνώση της ανθρωπογεωγραφίας έχει καεί από πρώτο χέρι !

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για βράχους και Βραχονησίδες  γιατί εκεί θα χτυπήσουν οι Τούρκοι ,Μεγάλο νησί με Τακτικές  δυνάμεις ,Εφέδρους και Εθνοφύλακες αλλά και Παλλαϊκή Άμυνα δεν έχει καμιά Ελπίδα ,κανένα Επιθετικό συγκρότημα με όση δύναμη και αν διαθέτει  δεν πρόκειται να σταθεί σε νησί

Τώρα  για τους βράχους και τις Βραχονησίδες  …Είναι στο Στόχαστρο των Ελληνικών Πυροβόλων από χιλιόμετρα μακριά και όποιος τολμήσει να κατέβει θα καεί ζωντανός …

Αρκεί να εφαρμοστούν τα Υπάρχοντα Σχέδια τίποτε περισσότερο !

Είναι κρίμα και άδικο για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να υπάρχει αυτή η απαξίωση, που μπορούν ανά πάσα στιγμή σήμερα να Λιανίσουν τον Τούρκο και  εμείς στο όνομα δήθεν της ψυχραιμίας να το παίζουμε σκυφτοί και δήθεν ειρηνιστές !

Το να είσαι πολεμιστής δεν  σε κάνει και  Πολεμοχαρή και επειδή ο Έλληνας Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς  φέρνει πολλές φορές ως παράδειγμα τον ατυχή πόλεμο του 1897 ,να του θυμίσουμε ότι αν υπήρχαν πολιτικοί σαν και αυτόν δεν θα είχαμε ποτέ το 1912 και 1913  που ίσως να έχει διαβάσει τι έπαθαν οι Τούρκοι και που η Ελλάδα διπλασιάστηκε !!!

Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως …Να μας συμπαθούν οι Πολιτικοί  Άρχοντες αλλά τα ψέμματα τελειώσαν!

Πηγή: veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ