Ένοπλες Συρράξεις

Έλληνες από το Ισραήλ περιγράφουν την εφιαλτικη νύχτα της επίθεσης: "Βλέπαμε τα μαχητικά να περνούν πάνω από το κεφάλι μας" (Βίντεο)

Την νύχτα της επίθεσης του Ιράν με drones στο Ισραήλ περιγράφουν Έλληνες που ζουν στην περιοχή.

Ο Μορντεχάι Φρίζης, Έλληνας ραβίνος στο Ισραήλ, όταν γύρισε από το καταφύγιο περιγράφει στην ΕΡΤ πως βίωσε την επίθεση του Ιραν. 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Jerusalem, Ιωνάθαν Ιατρού και κάτοικος Τελ Αβίβ, μιλάει στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για την εφιαλτική βραδιά της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ.

"Δεν ήχησε κάποια σειρήνα στο Τελ Αβίβ", αποκαλύπτει στον Alpha ο Τζόνι Γκανής που ζει μόνιμα στο Ισραλ.

 
Ήταν μία από τις πιο δύσκολες νύχτες που έζησα» ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί», ο Iωνάθαν Ιατρού, κάτοικος στο Ισραήλ.  

«Δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου όλη τη νύχτα. Είχαν ζητήσει σχεδόν μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα να είμαστε στα καταφύγια σε περίπτωση που χτυπήσει συναγερμός.  Γύρω στις 4:00 βγήκε εντολή ότι δεν χρειάστηκε πλέον», πρόσθεσε. 

Ο κ. Ιατρού τόνισε ότι οι αρχές ήξεραν πως θα γίνει ένα τέτοιο χτύπημα καθώς είχε βγει ανακοίνωση ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. 

«Ήταν το ισχυρότερο που έχω αντιμετωπίσει. Ακούγαμε εκρήξεις. Έβλεπα τα μαχητικά να περνούν πάνω από το σπίτι», σημείωσε ο κ. Ιατρού

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ