Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Σε Συρία θα μετατραπεί η Ουκρανία-Εκατοντάδες τουρκόφιλοι μαχητές από το Ιντλίμπ έρχονται κατά των Ρώσων

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Al Mayadeen News,  “μεγάλος αριθμός τουρκόφιλων ισλαμιστών τρομοκρατών από το Ιντελίμπ ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην Ουκρανία, και για αυτό αναμένουν μάλιστα και “φετβά”, κάνοντας την χώρα αυτή μια σύγχρονη “Συρία” της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://twitter.com/realsyriaa/status/1498254382357524487

Μάλιστα το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι πολλοί ξένοι μαχητές θα φτάσουν σύντομα στην χώρα  για να ενισχύσουν τον στρατό.

“Οι δυτικοί εταίροι έχουν αρχίσει να παρέχουν στην Ουκρανία περισσότερη στρατιωτική βοήθεια”, τόνισε ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Danilov.

“Μερικοί από τους ξένους που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία θα φτάσουν σύντομα στη χώρα για να ενισχύσουν τον ουκρανικό στρατό”, τόνισε ο ίδιος.

«Μερικοί από αυτούς θα εμφανιστούν στο έδαφος της Ουκρανίας στο εγγύς μέλλον και αυτό θα είναι μια ενίσχυση για τα στρατεύματά μας», είπε ο Ουκρανός αξιωματούχος στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rada.

Ο Ντανίλοφ τόνισε επίσης ότι οι δυτικοί εταίροι άρχισαν να παρέχουν στην Ουκρανία περισσότερη στρατιωτική βοήθεια, η οποία, κατά τη γνώμη του, θα έπρεπε να είχε παρασχεθεί αρχικά.

https://twitter.com/war_noir/status/1498674730420875281?cxt=HHwWosC5ycOurswpAAAA

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε την Κυριακή τη συγκρότηση της Λεγεώνας των Ξένων στη χώρα.

Αργότερα, αποφάσισε να εισαγάγει ένα καθεστώς χωρίς βίζα για τους αλλοδαπούς που φτάνουν στη χώρα για να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό του Κιέβου.

“Το καθεστώς χωρίς βίζα δεν ισχύει για τους πολίτες ενός «κράτους που αναγνωρίζεται ως επιτιθέμενος» από τις αρχές της Ουκρανίας, και αφορά τους Ρώσους”,αναφέρουν ουκρανικές πηγές.

Υπενθυμίζουμε τα ουκρανικά τάγματα Azov, τα οποία αποτελούν είναι έναν ακροδεξιό σχηματισμός που ιδρύθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της ουκρανικής κρίσης του 2014 και ενσωματώθηκε στην Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας.

Το ευρύτερο δίκτυο κινήσεων και μέσων ενημέρωσης είναι εξαπλωμένο σε περιοχές της χώρας και ένα από τα επιχειρησιακά τους σημεία είναι η Μαριούπολη, μια πόλη στη βόρεια ακτή της Αζοφικής Θάλασσας, η οποία σφυροκοπά η Ρωσία με μεγάλη αγριότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις του Αζόφ, έχουν ενισχυθεί με Τσετσένους που μισούν τους Ρώσους.
“Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρουμε εκδίκηση για όλους, δεν θα συγχωρήσουμε κανένα θύμα, θα καταστρέψουμε εκατοντάδες εισβολείς για κάθε σκοτωμένο Ουκρανό!», αναφέρουν οι ίδιοι.

Ουσιαστικά όμως να και το διεθνές δίκαιο είναι σαφώς με την πλευρά των Ουκρανών, η παρουσία Σύριων και άλλων ισλαμιστών δολοφόνων, θα προκαλέσουν έναν ανελέητο ανταρτοπόλεμο σε μια χώρα που ουσιαστικά αν δεν έχει διαλυθεί, οδεύει προς αυτό το σημείο.

Η Ουκρανία θα γίνει σε λίγο διάστημα όπως δείχνουν τα πράγματα η “Συρία” της ΕΕ, και όλα τα δεινά της Μέσης Ανατολής θα τα δούμε στην ευρωπαϊκή ήπειρο, δεδομένης της παρουσίας πολλών τζιχαντιστών στην Ευρώπη.      

Αν δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας, ή δεν αντιδράσει δυναμικά το ΝΑΤΟ, δεν κινδυνεύει μόνο η Ουκρανία αλλά ολόκληρη η ΕΕ.  

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμες είναι και Λευκορώσικες ομάδες. 

https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1498669312265146377

Χθες γράφαμε πως η Ουκρανία εξελίσσεται σε "Βαβέλ" ξένων μαχητών

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...