Κόσμος

Λευκορωσία: Έδωσε χάρη στον επικριτή του Λουκασένκο, Ρομάν Προτάσεβιτς

Δικαστήριο της Λευκορωσίας έδωσε χάρη στον Ρομάν Προτάσεβιτς, έναν από τους ιδρυτές του καναλιού NEXTA που επικρίνει με σφοδρότητα τον Αλεξάντρ Λουκασένκο και τον Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρουν τη Δευτέρα ουκρανικά ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις αρχές του μήνα ο Προτάσεβιτς είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση μετά την αεροπειρατεία της πτήσης του για να τον συλλάβουν.

Οι λευκορωσικές αρχές υποχρέωσαν αεροσκάφος της Ryanair, στο οποίο επέβαινε, να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή και την επιβολή δυτικών κυρώσεων στη Λευκορωσία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...