Κόσμος

Ρωσικά τεθωρακισμένα έχουν εισέλθει σε έδαφος που ελέγχεται από τις ΗΠΑ στη Συρία

Ρωσικά στρατιωτικά και τεθωρακισμένα οχήματα έχουν εισέλθει μαζικά σε έδαφος που ελέγχεται από τις ΗΠΑ στη Συρία.

Πριν από λίγες ώρες, μια τεράστια φάλαγγα τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων τεθωρακισμένων αυτοκινήτων, τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και στρατιωτικών φορτηγών, εισήλθε σε έδαφος που ελέγχεται από τις ΗΠΑ στη Συρία. Η εμφάνιση ενός τόσο μεγάλου αριθμού ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή καταγράφεται για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με συριακές πηγές, ο ρωσικός στρατός εισήλθε ανεμπόδιστα στο έδαφος κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιράκ. Για άγνωστους λόγους, ο αμερικανικός στρατός δεν επιχείρησε καν να εμποδίσει τις ρωσικές δυνάμεις να εισέλθουν στην περιοχή.

Πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αποστολή περιπολίας, πράγμα που σημαίνει ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα εμφανίζονται εκεί σε τακτική βάση, υποδεικνύοντας έτσι ότι οι ΗΠΑ μπορεί απλώς να εκδιωχθούν από την περιοχή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρωσική πλευρά δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες σχετικά με την αποστολή περιπολίας. Συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωση του Κέντρου για τη συμφιλίωση των εχθρικών μερών και την παρακολούθηση των προσφύγων στη Συριακή Αραβική Δημοκρατία δεν αναφέρθηκε η πληροφορία για την εμφάνιση στους δρόμους του χωριού Yarubiya στη συριακή επαρχία al-Hasaka, η οποία συνορεύει με το Ιράκ.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...