Κόσμος

Συριακό πλοίο που μετέφερε κλεμμένα ουκρανικά σιτηρά έφτασε στον Λίβανο

Ο υπουργός Εμπορίου του Λιβάνου Αμίν Σαλάμ δήλωσε ότι ένα πλοίο που ανήκει στο καθεστώς Άσαντ στη Συρία και μεταφέρει κλεμμένα σιτηρά από την Ουκρανία έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Τρίπολης του Λιβάνου.

Μιλώντας στην λιβανέζικη εφημερίδα "Annahar", ο Salam έκανε μια δήλωση σχετικά με το πλοίο που μετέφερε σιτάρι και κριθάρι, το οποίο ανήκει στην Ουκρανία και στο οποίο επιβλήθηκαν κυρώσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Το Υπουργείο Γεωργίας και το Γενικό Τμήμα Τελωνείων παρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το συριακό πλοίο που μετέφερε κλεμμένο ουκρανικό σιτάρι και κριθάρι και κατέπλευσε στο λιμάνι της Τρίπολης", δήλωσε ο Υπουργός Salam.

Σε γραπτή δήλωσή της, η πρεσβεία προειδοποίησε ότι "η εισαγωγή ουκρανικού σιταριού και κριθαριού που έχει κλαπεί από τη Ρωσία θα βλάψει τις λιβανο-ουκρανικές σχέσεις".

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι 5.000 τόνοι σιταριού και 5.000 τόνοι κριθαριού βρέθηκαν στο πλοίο "The Laodicea", το οποίο φέρεται να αναχώρησε από λιμάνι της Κριμαίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...