Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Τεταμένο το κλίμα στην Ουκρανία: Οβίδες «σκάνε» σε απόσταση αναπνοής από Έλληνα φωτορεπόρτερ (βίντεο)

Ο φωτορεπόρτερ του AFP, Άρης Μεσσήνης, βρίσκεται κοντά στη γραμμή πυρός, στην Ανατολική Ουκρανία, όπου μαίνονται σποραδικά μάχες εν μέσω φόβου για γενικευμένη ανάφλεξη μετά και την αναγνώριση του Βλαντιμίρ Πούτιν της ανεξαρτησίας του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο έλληνας φωτορεπόρτερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σειρά συγκλονιστικών φωτογραφιών και βίντεο από την Σχάστια, κοντά στο Λουγκάνσκ, όπου σημειώνονται εκρήξεις.


    Δείτε τη δημοσίευση εδώ

     

     

    Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    Ένοπλες Συρράξεις 0

    ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

    Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...