Κοινωνία

Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση €800.000 ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη σύμβαση «717»

Ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 800.000 ευρώ αφέθηκε σήμερα ένας ακόμη κατηγορούμενος για τη σύμβαση «717», η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών.

Ο κατηγορούμενος αολογήθηκε στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα που ερευνά την υπόθεση και αμέσως μετά με τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 800.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος προέρχεται απο τον ΕΡΓΟΣΕ και συγκεκριμένα τη διεύθυνση δημοσίων έργων.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα στην ανακρίτρια έχουν απολογηθεί επτά ακόμη κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγυοδοσίες που ξεκινούν από 500.000 ευρώ και φτάνουν τις 900.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό οι περισσότεροι εξ αυτών αδυνατούν να καταβάλλουν τα ποσά της εγγυοδοσίας που τους επιβλήθηκαν και ετοιμάζονται να υποβάλλουν αιτήματα είτε για μείωση των εγγυοδοσιών είτε για να απαλειφθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος