Κοινωνία

ΕΡΓΟΣΕ: Δυο ακόμη κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σύμβασης 717 αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις

Δυο ακόμη κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σύμβασης 717 αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις, μετά την απολογία τους στην ευρωπαία ανακρίτρια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πρόκειται για άλλους δύο υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ, εκ των οποίων, στον έναν επιβλήθηκε εγγυοδοσία ύψους 600.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα ενώ στον δεύτερο εγγύηση 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις επόμενες ημέρες θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και άλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση προκειμένου να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε