Κοινωνία

Γλυφάδα: Έκρηξη σε 2 ΙΧ τα ξημερώματα - Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Γλυφάδα. Άγνωστοι, τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε δυο ΙΧ οχήματα και εξαφανίστηκαν. Το συμβάν σημειώθηκε στις 05:10, στην οδό Ιθώμης 50.

Οι άγνωστοι, τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό  στα δυο οχήματα που ήταν σταθμευμένα και στη συνέχεια χάθηκαν στα στενά της Γλυφάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ οι αστυνομικοί που έχουν φθάσει στο σημείο και το κλιμάκιο των Εγκληματογικών Εργαστηρίων έχουν αποκλείσει το σημείο και περισυλλέγουν τα υπολείμματα του μηχανισμού.

Στο πρώτο όχημα βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες υπολείμματα από πλαστικό μπουκάλι 5 λίτρων και στο δεύτερο από μπουκάλι 1.5 λίτρων

Αυτό που ψάχνουν είναι να δουν ποιος έμενε στην πολυκατοικία εξετάζοντας το ενδεχόμενο πίσω από το συμβάν κάποιοι να ήθελαν να στείλουν μήνυμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...