Κοινωνία

Σκηνές φαρ ουεστ στο Λαύριο: «Βγες έξω να δεις πώς καθαρίζουν με την καραμπίνα» φώναζε ο 53χρονος που άνοιξε πυρ έξω από καφενείο

Σκηνές από ταινία φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (10/3) στην περιοχή του Λαυρίου επί της οδού Ηλία Μεντή, όπου ένας 53χρονος, σε κατάσταση μέθης, καβγάδισε με μια παρέα μέσα σε ένα καφενείο και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι.

Το θύμα του αιματηρού περιστατικού μιλά στο protothema.gr και περιγράφει πως ο 53χρονος πιστολέρο τον απειλούσε με μια κυνηγετική καραμπίνα σε κατάσταση αμοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Αυτός καθόταν στο καφενείο μεθυσμένος και είχε μια παρεξήγηση με αυτούς από το διπλανό του τραπέζι. Αυτοί έφυγαν αλλά αυτός συνέχισε να φωνάζει. Του λέω "σήκω και φύγε". Αυτός βγήκε έξω, πήγε και πήρε την καραμπίνα από το σπίτι και επέστρεψε.

Καθόταν απέξω και μου φώναζε "βγες έξω να σε καθαρίσω". Οι άλλοι είχαν φύγει αλλά τα είχε βάλει μαζί μου γιατί μπήκα στη μέση και τους χώρισα», λέει ο 67χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου ο οποίος τη γλίτωσε με ενα επιπόλαιο τραύμα στο χέρι από την επίθεση του αλλόφρονα θαμώνα που απειλούσε και πυροβολούσε στον αέρα.

«"Βγες έξω να δεις πώς καθαρίζουν με την καραμπίνα" φώναζε. Μετά πυροβόλησε μια φορά και η σφαίρα τρύπησε τη τζαμαρία και εγώ μάτωσα από τα τζάμια», εξηγεί ο 67χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ