Κοινωνία

Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 16χρονης από τον πατέρα της

Η υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, πηγαίνει έτσι σε τακτική δικάσιμο, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραγγέλθηκε κοινωνική έρευνα για την ανήλικη, τον πατέρα και τη γιαγιά της, όπως και παιδοψυχιατρική εκτίμηση της 16χρονης, αλλά και ψυχιατρική εκτίμηση του πατέρα, ο οποίος μέχρι την έκδοση της απόφασης, θα παραμένει στο σπίτι του αδερφού του στα Φάρσαλα.

 

Το κορίτσι είχε καταγγείλει, την περασμένη Δευτέρα, πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Φίλη της μητέρας της 16χρονης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ήταν αυτή που την προέτρεψε να απευθυνθεί στις Αρχές, όταν της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που έζησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανήλικη φέρεται επίσης να εξομολογήθηκε τι της συνέβη και σε φίλες της στο σχολείο, αλλά και στη γιαγιά της, η οποία όμως δεν έκανε τίποτα.

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος που την εξέτασε κατέθεσε ότι η συμπεριφορά της δεν μοιάζει με αυτή κακοποιημένου παιδιού, ενώ σύμφωνα με τη γιαγιά της όλα αυτά τα κάνει γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι και να μείνει με τον 29χρονο φίλο της, κάτι που βρίσκει αντίθετο την ίδιο και τον πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο θείος της που μένει στα Φάρσαλα, η ανιψιά του είχε καταγγείλει και στο παρελθόν βιασμό χωρίς όμως να κατονομάζει κάποιον, ενώ επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 29χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της 16χρονης φέρεται να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ αρνείται τις κατηγορίες. Όσον αφορά στον βιασμό που είχε καταγγείλει η κόρη του το 2017, από άτομο που δεν κατονόμαζε, ανέφερε ότι την πήγε σε ιατροδικαστή ο οποίος την εξέτασε και δεν βρήκε ίχνη κακοποίησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ