Κοινωνία

Στόχαστρο συμμορίας Ρομά έγινε ο Νίκος Ξανθόπουλος

Στο στόχαστρο συμμορίας Ρομά που θέλησε να τον εκδικηθεί για τη βοήθεια που προσέφερε στην περιοχή του βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος. Επειδή παραχώρησε χώρο για να στηθεί ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ που είχε λεηλατηθεί επανειλημμένα βίωσε τα… αντίποινα, καθώς βρήκε το αυτοκίνητό του αναποδογυρισμένο!

Ο παλαίμαχος πρωταγωνιστής είχε αγανακτήσει από τις αλλεπάλληλες κλοπές χαλκού από τον μετασχηματιστή, καθώς είχαν ως συνέπεια η περιοχή της Παιανίας, όπου κατοικεί, να μένει χωρίς ρεύμα ακόμη και για δύο 24ωρα. Μάλιστα, το σπίτι του βρισκόταν σχεδόν δίπλα στον μετασχηματιστή. Για να βάλει τέλος στις κλοπές, ο Νίκος Ξανθόπουλος αποφάσισε να παραχωρήσει ένα κομμάτι από τον περιφραγμένο κήπο του για να στηθεί εκ νέου ο μετασχηματιστής.

Το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο του παλαίμαχου πρωταγωνιστή

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε καθόλου στη συμμορία Ρομά που λυμαίνεται τον χαλκό και αποφάσισε να τον… τιμωρήσει! Έτσι, αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του, που βρισκόταν έξω από τη μάντρα στο κτήμα με τις ελιές, και το έστησε στις δύο πλαϊνές ρόδες! Μάλιστα, οι Ρομά ξήλωσαν και τον καταλύτη, τον οποίο πήραν μαζί τους! Ο ηθοποιός έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας το θέαμα και ειδοποίησε την Αστυνομία, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κλοπές είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων, αλλά και της ΔΕΗ. Μέλη της συμμορίας σκαρφαλώνουν στις κολόνες, δένουν με συρματόσχοινο το κουβούκλιο και το κατεδαφίζουν τραβώντας το με αγροτικό φορτηγάκι, ώσπου να πέσει. Έπειτα, οι Ρομά φορτώνουν στην καρότσα τον χαλκό και εξαφανίζονται μέσω της Αττικής Οδού, που απέχει λίγα μέτρα. Η πώληση του χαλκού τούς αποφέρει μόλις 300 ευρώ, αλλά η ζημιά που προκαλούν είναι μεγάλη, αφού το κόστος ενός μετασχηματιστή υπολογίζεται στα 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...