Μένη Κυριάκογλου
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μένη Κυριάκογλου

«Και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία. Ναι, αυτό θέλω» είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Μένη Κυριάκογλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών. Η υπέροχη ηθοποιός πέθανε αιφνιδιαστικά από ανακοπή καρδιάς. Ήταν ευαίσθητη, τρυφερή και ένα από τα αγαπημένα κορίτσια στο χώρο του θεάτρου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το parallaximag.gr, η Μένη Κυριάκογλου έπαιξε στις σημαντικότερες παραστάσεις της Πειραματικής που ήταν το σπίτι της και συνδέθηκε με δεσμούς φιλίας, σχεδόν οικογένειας με όλη την ομάδα που παρέμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος. Είχε τραγουδήσει σε θεατρικά τραγούδια του Κώστα Βόμβολου που κυκλοφόρησαν και στη δισκογραφία. 

"Γεννήθηκα στις 24 Σεπτεμβρίου...ανήκω εις τον ζυγόν...", είχε γράψει ο Νίκος Σεργιανόπουλος με τα παιδικά του χέρια, σε...

Posted by Meni Kiriakoglou on Monday, September 23, 2019

Οι φίλοι της ήταν λίγοι και καλοί, όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος και ο Χρήστος Αρνομάλλης, τους οποίους πήγε να συναντήσει στους ουρανούς. 

«Το δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι αθεράπευτη νοσταλγός πολλών πραγμάτων. Η περίπτωσή μου δεν έχει γιατρειά. Νοσταλγώ με πάθος, πολλές φορές αχαλίνωτα πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί, πιστεύω δε ότι πολλές φορές αυτά που νοσταλγώ αφόρητα είναι καλοί φίλοιπου έρχονται να μου κάνουν επίσκεψη και να τα πούμε, να ιδωθούμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμηθούμε, να ξεγνοιάσουμε, να χαρούμε, να νοσταλγήσουμε με την ησυχία μας και όσο τραβάει και ποθεί η ψυχή μας, είτε αυτά που νοσταλγώ είναι πρόσωπα είτε καταστάσεις, έρωτες, βιβλία, ταινίες, παραστάσεις, παιγνίδια, το ωραίο μπλε βάζο της θείας μου, τις τηγανητές πατάτες της μαμάς μου, το ευτυχισμένο γέλιο της φίλης μου» είχε γράψει η Μένη Κυριάκογλου στη «Μακεδονία της Κυριακής». 

....και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία......ναι, αυτό θέλω.. Η φωτό από την...

Posted by Meni Kiriakoglou on Thursday, November 12, 2020

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ