Κοινωνία

Επικίνδυνα ζόμπι ρακούν τρομοκρατούν το Σικάγο- Η προειδοποίηση της αστυνομίας

Η προειδοποίηση σχετικά με τα «ρακούν ζόμπι» μπορεί να ακούγεται σαν να είναι βγαλμένο από κακή τηλεοπτική σειρά, αλλά ένα αστυνομικό τμήμα του Σικάγο προειδοποιοεί τους πολίτες πως όχι μόνο υπάρχουν αλλά είναι και άκρως επικίνδυνα.

Τα κατά τα άλλα συμπαθή ζώα ονομάζονται «ζόμπι» επειδή πάσχουν από μόρβα (ή νόσος του Carre). Ο συγκεκριμένος ιός προσβάλλει το νευρικό τους σύστημα και σε πολλές περιπτώσεις περπατούν στα δυό τους πόδια ενώ χάνουν και τα δόντια τους, καταλήγοντας να μοιάζουν με ζόμπι.

Το αστυνομικό τμήμα του Ριβερσάιντ τονίζει πως εάν δαγκώσουν σκυλιά ή άλλα οικόσιτα ζώα υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσουν τη σοβαρή ασθένεια.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε μετά από κλήσεις κατοίκων σχετικά με ρακούν που δρουν παράξενα και οι Αρχές ζητούν από όποιον δει ένα τέτοιο ζώο να καλέσει αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...