Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Σκηνικό πολέμου: Ριπές όπλων στα σύνορα - Δυνατές εκρήξεις & σειρήνες - Βίντεο

Μάλιστα σε βίντεο-ντοκουμέντο, ακούγονται και πυροβολισμοί. Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει ξεκάθαρο από ποια πλευρά ρίχνονται τα πυρά και επίσης δεν γνωρίζουμε εάν είναι  πυροβολισμοί με αβολίδοτα στον αέρα.  
 
Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter. Aκόμα δεν έχει δημοσιευθεί κάποια άλλη πληροφορία.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ακούγονται δυνατές εκρήξεις και σειρήνες


 
Νέα επεισόδια με χημικά και κυνηγητό στα χωράφια έλαβαν χώρα λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, στον Έβρο, στις Καστανιές, όταν ομάδα μεταναστών επιχείρησε να εισέλθει στην ελληνική επικράτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η ένταση, ενώ ακούγονται δυνατές εκρήξεις και σειρήνες.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες προσπάθειες από ομάδες μεταναστών να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια, ωστόσο οι ελληνικές δυνάμεις ήταν εκεί, αποτρέποντας τις παράνομες εισόδους στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο


 
Ο τουρκικός στρατός προσπαθεί να ρίξει το φράχτη

 

Να ρίξουν τμήμα του φράχτη επιχειρούν Τούρκοι από το βράδυ της Παρασκευής. Οι επιθέσεις αποκρούονται ηρωϊκά από την ελληνική πλευρά. Στα σύνορα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα με τις ελληνικες αρχές να βρίσκονται σε εγρήγορση. 

Οι Τούρκοι εχουν απομακρύνει τους μετανάστες από το φραχτη,όχι όμως από τα σύνορα, καθώς τους κρατούν σε κοντινή απόσταση, αναφέρει το thrakinea.com
 
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ