Αθλητισμός

Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σμύρνης: «Πρωτιά» για την Εμμανουηλίδου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στον τελικό των 100μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σμύρνης, η Εμμανουηλίδου, έλαμψε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Με 11.36, άφησε πίσω της τις αντιπάλους της, παρά τον ευνοϊκό άνεμο +2,2, σύμφωνα με το SDNA

Η 21χρονη αθλήτρια, που προπονείται υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Αλεξοπούλου, έχει φετινό ρεκόρ 11.22. Η σημερινή της νίκη, επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στα 100μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εμμανουηλίδου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ στο Βαλκανικό Κλειστού τον περασμένο Φεβρουάριο, με 7.30 δευτερόλεπτα.

Στη 2η θέση τερμάτισε η Ολίβια Φωτοπούλου με 11.39, ενώ η Ιβάνα Ίλιτς από τη Σερβία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 11.43.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού