Κόσμος

Θανάσιμη μαγεία: «Μάγος» πήγε να πνιγεί σε κόλπο υποβρύχιας απόδρασης (βίντεο)

Ένα μαγικό κόλπο δραπέτευσης παραλίγο να πάει πολύ-πολύ στραβά! Ο Ισπανός μάγος και μετρ των αποδράσεων, Πέντρο Βόλτα κόντεψε να χάσει τη ζωή του από πνιγμό, ενώ προσπαθούσε να λυθεί και να βγει από ένα κουτί γεμάτο με νερό. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που του συμβαίνει.

Όλα συνέβησαν στην ισπανική βερσιόν των τηλεπαιχνιδιών «Έχεις Ταλέντο», όπου διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν το ταλέντο τους σε τηλεοπτική μετάδοση, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ντυμένος με ζουρλομανδύα και κλεισμένος σε διαφανές κουτί πλημμυρισμένο με νερό, ο «μάγος» λύθηκε μεν, αλλά δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει το λουκέτο και κινδύνεψε να πνιγεί.

https://twitter.com/d_cayetanoo/status/1205634299673894912

Τελικά, γλίτωσε βγάζοντας το κεφάλι του από τα σίδερα που όριζαν την οροφή του δοχείου με το νερό και βγήκε με τη συμβολή μέλους της παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πέντρο Βόλτα περνάει ξυστά από το θάνατο, ενώ πραγματοποιεί ένα μαγικό νούμερο.

https://youtu.be/5EE-4oEAWd4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...