Τ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ως τρόφιμο ορίζεται γενικά κάθε υλικό ή ουσία που άμεσα ή μετά από επεξεργασία χρησιμοποιείται για τη διατροφή του ανθρώπου. Στην τεχνική ορολογία συνήθως τα τρόφιμα διαχωρίζονται από τα ποτά (π.χ. "Κώδικας Τροφίμων και Ποτών"), αλλά συχνά χάριν συντομίας ως "τρόφιμα" νοούνται και τα ποτά.

Οικονομία 0

Απλησίαστα τα σοκολατένια αυγά ενόψει Πάσχα: Αυξήσεις ακόμα και 30% - Πού κυμαίνονται οι τιμές

Το υψηλό κόστος σχετίζεται και με την περιεκτικότητα της σοκολάτας σε κακάο, με τους επαγγελματίες του κλάδου να εφιστούν την προσοχή των καταναλωτών στις απομιμήσεις σοκολάτας
ΣΧΕΤΙΚΑ