Τ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ως τρόφιμο ορίζεται γενικά κάθε υλικό ή ουσία που άμεσα ή μετά από επεξεργασία χρησιμοποιείται για τη διατροφή του ανθρώπου. Στην τεχνική ορολογία συνήθως τα τρόφιμα διαχωρίζονται από τα ποτά (π.χ. "Κώδικας Τροφίμων και Ποτών"), αλλά συχνά χάριν συντομίας ως "τρόφιμα" νοούνται και τα ποτά.

Κοινωνία 0

WWF: Στις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως στη σπατάλη τροφίμων η Ελλάδα - Πετάμε κατά μέσο όρο 3 φορές περισσότερο φαγητό από τους Σκανδιναβούς

Τι λέει ο Υπεύθυνος του Προγράμματος μείωσης αποτυπώματος WWF, Αχιλλέας Πληθάρας
ΣΧΕΤΙΚΑ
Διατροφή 0

Νέα μελέτη αποκαλύπτει: Τα «καλά» λιπαρά που αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου;

Νέα μελέτη αποκαλύπτει πως η ανισορροπία στην πρόσληψη αυτών των δύο λιπαρών συνδέεται με τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
ΣΧΕΤΙΚΑ