Αυτοδιοίκηση
Ενημερώθηκε στις:

Βόλος: Άγριος καυγάς για το νερό μεταξύ κατοίκων χωριού και Αχιλλέα Μπέου

Έντονο φραστικό επεισόδιο με γυναίκες από το χωριό Σταγιάτες, είχε ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος νωρίς την Παρασκευή.

Αντιπαράθεση με τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες, είχε ο Αχιλλέας Μπέος, που επισκέφτηκε την περιοχή εν μέσω αντιδράσεων για την διαχείριση του νερού.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του συγκεκριμένου χωριού αντιδρούν στην παράδοση της πηγή της Κρύας Βρύσης σε ιδιωτικά συμφέροντα και δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.

Παράλληλα, με ψήφισμα ζητούν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους.

Όταν ο δήμαρχος Βόλου έφτασε στο χωριό δέχθηκε σφοδρή κριτική από τις γυναίκες της περιοχής, οι οποίες του έλεγαν να φύγει καθώς είναι ανεπιθύμητος.

«Είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;» τους είπε ο κ. Μπέος και μία κυρία του απάντησε «από τις κυρίες θα το βρεις!».

Ακολούθησαν γιουχαΐσματα και από άλλους κατοίκους, με τον Αχιλλέα Μπέο να φωνάζει στη συνέχεια «δεκαπέντε μ***ς είστε».

Κάτι γιαγιάδες φωνάζουμε στον Μπέο να φύγει. Αυτός τους λέει -«Είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;» -«Απ'τις κυρίες θα το βρεις» Μετά κάνει «αστείο» ότι στην θεατρική παράσταση της προηγούμενης νύχτας υπήρχαν «φούντες». Ο κόσμος εξοργίζεται ακόμα περισσότερο και ο Μπέος φεύγει όπως ήρθε. Στην ποδοσφαιρική αργκό που τόσο αγαπά ο συγκεκριμένος, θα λέγαμε ότι πρόκειται για έναν υγιεινό περίπατο του κινήματος απέναντι στον Αχιλλέα Μπέο. Απολαύστε τις γιαγιάδες στην αρχή. Θα κάνω ειδική αίτηση να γίνω το εγγόνι τους

Gepostet von Chris Avramidis am Donnerstag, 2. Juli 2020

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ