Πολιτική

Γεραπετρίτης: «Το καλώδιο προχωρά - Αν υπάρξουν εμπόδια θα αντιμετωπιστούν»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Την πρόθεση της κυβέρνησης το έργο του καλωδίου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου να προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια επιβεβαίωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής. 

Κατά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ,σύμφωνα με πληροφορίες, ό,τι το καλώδιο πόντισης του καλωδίου προχωρά, υπογραμμίζοντας ό,τι εάν υπάρξουν εμπόδια, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις αναγκαίες επιχειρησιακές παρεμβάσεις για να πραγματοποιηθεί το έργο.

Υπενθυμίζεται ό,τι ο Υπουργός Εξωτερικών ενημερώνει σήμερα τους βουλευτές για τις διατλαντικές σχέσεις και εξελίξεις στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ