Πολιτική

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: "Είπε ότι δεν πήγε στη ΝΔ εξαιτίας μου -Δεν περίμενα τέτοια μεγάλη κολακεία"

Άμεσο απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα λεγόμενα του Στέφάνου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε πως δεν επέλεξε τη Νέα Δημοκρατία επειδή ήταν εκείνος μέλος της.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε σήμερα ότι δεν ήρθε στη ⁦Νέα Δημοκρατία λόγω της παρουσίας μου ως Αντιπροέδρου της…τον ευχαριστώ θερμά τέτοια μεγάλη κολακεία δεν την περίμενα ομολογώ!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη


Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αμερική. «Ο κ. Διαμαντάρης, που είναι κοινός μας φίλος στην Αμερική, μέσω του οποίου γνώρισα τον Κυριάκο, με είχε ρωτήσει εάν με ενδιέφερε το υπουργείο Ναυτιλίας, γενικά. Εγώ τότε, είχα τη δική μου ναυτιλιακή και είχα πει όχι», είπε, αρχικά.

«Πέραν τούτου, εγώ είχα απογοητευτεί για την όλη διαχείριση της αντιπολίτευσης που έκανε ο Κυριάκος, έχοντας δίπλα του ανθρώπους σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, ως αντιπρόεδρο του κόμματος. Συγχρόνως, ο Αλέξης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το ’16-’19, το ΄15 έγιναν και λάθη ίσως και μεγάλα λάθη, αλλά το δεύτερο μισό του 15 μέχρι το 19 έγινε πολύ μεγάλο έργο», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...