Πολιτική

Βρούτσης: Θα μπουν κάμερες παντού - «Ακτινογραφία» για όσους μπαίνουν στα γήπεδα

Ξεκάθαρος ήταν αναφορικά με την υλοποίηση των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας πως θα τοποθετηθούν «ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα «με τρόπο» μάλιστα «που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν» και πως όσοι πλέον εισέρχονται σε έναν αγώνα θα περνούν «από ακτινογραφία». 

Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε πως η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο είναι απαραίτητη.

Αναφορικά με τη λίστα με τα 200 άτομα που εμπλέκονται σε σειρά υποθέσεων είπε ότι πρόκειται «για άτομα με έντονη παραβατική συμπεριφορά και παραβατική ποινική συμπεριφορά».

Συμπλήρωσε δε, πως την οπαδική βία παρακινούν επίσης «τοξικά δημοσιεύματα και εμπρηστικές δηλώσεις».

<div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;"> <iframe style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" allow="fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment" allowfullscreen frameborder="0" scrolling="no" loading="lazy" referrerpolicy="unsafe-url" src="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-cxmi5nc196wx" ></iframe> </div><div itemprop="video" itemscope itemtype="https://schema.org/VideoObject"> <meta itemprop="name" content="Γ. Βρούτσης στην ΕΡΤ: Στόχος μας η εξιχνίαση της υπόθεσης – Θα μπουν ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα – Απαραίτητη η Αστυνομία" /> <meta itemprop="description" content="«Η καρδιά μας είναι κοντά στον αστυνομικό και στην οικογένειά του. Στόχος μας να αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για την εξιχνίαση της υπόθεσης», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Αναφορικά με τη λίστα με τα 200 ονόματα σκληρών χούλιγκαν με όλες τις ομάδες και από όλη την Ελλάδα που προσκόμισαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού Γ. Οικονόμου και Γ. Βρούτσης, είπε ότι πρόκειται «για άτομα με έντονη παραβατική συμπεριφορά και παραβατική ποινική συμπεριφορά». " /> <meta itemprop="duration" content="PT10M38S" /> <meta itemprop="thumbnailUrl" content="https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMi8xMi8xNi80MV8yOF82NTc4OGQzODhkYjdlLmpwZw==/profile:player-960x540" /> <meta itemprop="uploadDate" content="2023-12-12T16:47:24.000Z" /> <meta itemprop="embedUrl" content="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-cxmi5nc196wx" /> </div>

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ