Πολιτική

Μητσοτάκης: "Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει"

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει την επέκταση και την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στον απόηχο της τροπολογίας που προώθησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του έργου.

Μιλώντας σε πολίτες στον Γέρακα ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αυριανή επίσκεψή του στον Έβρο λέγοντας: «θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε τον Έβρο και την πατρίδα από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές».

Και πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: «θέλω να θυμίσω ποιοι είναι αυτοί που τη στήριξαν και ποιοι είναι ακόμα απέναντι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια να ασφαλίσει η χώρα τα σύνορά της. Μόλις χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τροπολογία με την οποία ζητά από την Ευρώπη να μην χρηματοδοτήσει το έργο στον Έβρο. Δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες αλλά κρίση και σωστή επιλογή για την επόμενη μέρα. Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ