Πολιτική

Ρογκάκου για παρακολουθήσεις: Από την έρευνα δεν εντοπίσαμε σχέση Predator με τον κρατικό φορέα

Η επικεφαλής της ΕΑΔ κατέθεσε ότι η πρώτη σύμβαση της εταιρίας Krikel με το ελληνικό δημόσιο έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρη απάντηση, ότι από τον έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στην ΕΥΠ, δεν προέκυψε ούτε σύμβαση - ούτε σχέση του Pretador με το ελληνικό Δημόσιο, έδωσε η επικεφαλής της ΕΑΔ Αλεξάνδρα Ρογκάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μάρτυρας κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή, ότι η πρώτη σύμβαση της εταιρίας Krikel με το ελληνικό δημόσιο έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των εταιριών Krikel και Intellexa.

Η κατάθεση της επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας προκάλεσε σύγχυση και αμηχανία στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στη μάρτυρα ασκώντας αδιανόητο μπούλινγκ με ειρωνείες και σχόλια για να λάβει την απάντηση της κ. Ρογκάκου: «Μην ειρωνεύεστε φορέα του Δημοσίου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...