Πολιτική

Νέα κίνηση για την σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων - Ποια πρόσωπα συγκροτούν την «Γέφυρα»

Την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων επιχειρεί να αναδείξει η πρωτοβουλία πολιτών "ΓΕΦΥΡΑ", που συγκρότησαν πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς, της ανανεωτικής Αριστεράς, της οικολογίας και των δικαιωμάτων.

Σε συνέντευξή Τύπου που οργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Polis Art Cafe, αναμένεται να παρουσιάσουν κείμενο - πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που υπογράφουν και υποστηρίζουν δεκάδες πολίτες από διάφορους κοινωνικούς χώρους.

Τους στόχους της ΓΕΦΥΡΑΣ θα αναλύσουν ο Σωτήρης Βαλντέν, διδάσκων στο ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, ο Νίκος Μουζέλης, ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας LSE, ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος, το στέλεχος της κεντροαριστεράς Νίκος Μπίστης, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, ο τέως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου, η καθηγήτρια του ΑΠΘ Μαρία Ρεπούση και η Φωτεινή Σιάνου, πρώην αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Τη συζήτη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...
ΗΠΑ 0

Τυχαίο γεγονός ή προειδοποίηση προς τον Τραμπ;-Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου σε μία ημέρα στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ

Είναι γεγονός ότι χάρη στην πολιτική του ο Τραμπ τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και Διεθνώς, έχει αποκτήσει πολλούς...