Πολιτική

Λεβέντης: Ο Ιούνιος είναι κρίσιμος μήνας για πολιτικές εξελίξεις

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Ο Ιούνιος είναι κρίσιμος μήνας για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στα «Παραπολιτικά 90,1». Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «και την αξιολόγηση να πάρει η κυβέρνηση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δηλαδή θα κόβει από τους νησιώτες για να δώσει στους ηπειρώτες. Αυτός ο κοινωνικός εμφύλιος δεν έχει τέλος».

Ο Βασίλης Λεβέντης προέβλεψε, επίσης, ότι «αν τα πράγματα πάνε έτσι τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο 5% και θα καταρρεύσει». Ο πρόεδρος της ΕΚ αναφέρθηκε επίσης και στο πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 λέγοντας χαρακτηριστικά: «όταν σε μια οικονομία αφαιρείς τις δαπάνες τότε επιτυγχάνεται θετικό πρόσημο. Αφού έχει πλεόνασμα η ελληνική οικονομία, γιατί δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις τις προς τους ιδιώτες; Εδώ έχουμε στάση πληρωμών. Γιατί τότε κρατά αυτή τη στάση η κυβέρνηση; Δίνει το πλεόνασμα στους Γερμανούς; Δεν νομίζω».

Τέλος για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε «ο Εμανουέλ Μακρόν είναι κεντρώος. Η Γαλλία δεν πάει προς τον φασισμό και η νίκη του Μακρόν θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που δίνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος