Ρωσία

Πυρά Ρώσου υπουργού άμυνας κατά Δύσης : Η Δύση «αυξάνει» τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία


Τα όπλα της Δύσης δεν θα αλλάξουν την έκβαση της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» πρόσθεσε.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκεί Σοϊγκού δήλωσε σήμερα ότι η Δύση αυξάνει τις προμήθειες εξοπλισμού και όπλων στο Κίεβο ενόψει αυτού που είπε ότι θα είναι «μεγάλης κλίμακας» ουκρανική επίθεση και δήλωσε ότι η Μόσχα θα πλήξει τις όποιες διαδρομές εφοδιασμού εντοπίσει.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο Σοϊγκού δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία προκαλεί «αποτελεσματική ζημιά με πυρά στον εχθρό» και ότι τα όπλα της Δύσης δεν θα αλλάξουν την έκβαση της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» της Μόσχας στην Ουκρανία. Οι δηλώσεις του έγιναν λίγο αφού η Ουκρανία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερή της επίθεση με drone στη Μόσχα, αν και το υπουργείο του Σοϊγκού ανέφερε ότι οι ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε οκτώ drones.

«Σήμερα το πρωί, το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας. Σε στόχους αμάχων, το σημειώνω αυτό», δήλωσε ο Σοϊγκού.

Σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας αρνήθηκε ότι το Κίεβο έχει άμεση ανάμιξη στη σημερινή επίθεση στη Μόσχα αλλά δήλωσε ότι η Ουκρανία χαίρεται όταν παρακολουθεί τέτοια περιστατικά και προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και άλλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...