Γιεβγκένι Πριγκόζιν
Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Την βρήκε την "λύση" ο αρχηγός της Βάγκνερ για πανωλεθρία των Ουκρανών-Με αυτά τα 12 βήματα θα νικήσετε...

Εχθές, ο επικεφαλής της Wagner PMC, Γιεβγκένι Πριγκόζιν, δημοσιοποίησε το σχέδιό του για το πώς θα νικήσει η Μόσχα τον πόλεμο στην Ουκρανία. Το σχέδιο αυτό αποτελείται από 12 επιμέρους στόχους-βήματα. 

Ποια Είναι τα Βήματα Αυτά;

1. Αρχικά ο Πριγκόζιν ζητά τον άμεσο τερματισμό της προμήθειας φυσικού αερίου και άλλων φυσικών πόρων στις χώρες που ενισχύουν το Κίεβο με στρατιωτικό εξοπλισμό.

2. Έπειτα ζητά την καταστροφή των κεντρικών γραφείων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, όπως το κτήριο της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών και της Μυστικής Υπηρεσίας της Ουκρανία στο Κίεβο. 

"Πώς δεν έχουν καταστραφεί αυτές οι υποδομές από την στιγμή που έχουν διαπράξει επίσημα τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ρωσική Ομοσπονδία; Καταστρέψτε τες!" δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3. Το τρίτο βήμα είναι ο απόλυτα ξεκάθαρος καθορισμός της ζώνης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία (NWO). Ο Πριγκόζιν ανέφερε πως οι Ρώσοι στρατιώτες δεν ξέρουν για τι πολεμούν.

"Για το Χάρκοβο, την Οδησσό, το Μικολάιβ; Μπορείτε να απαντήσετε αυτήν την ερώτηση μια και καλή; Αυτά είναι ιστορικά μας εδάφη και θα τα απελευθερώσουμε. Αυτό είναι, τελεία, καμία ψευδαίσθηση ή 'συμφωνίες'," είπε.

4. Στο νούμερο τέσσερα ο Πριγκόζιν εξέφρασε την απορία του γιατί οι σιδηροδρομικές γέφυρες παραμένουν άθικτες, ενώ εξακολουθούν να τις χρησιμοποιούν οι Ουκρανοί για να κινούν στρατιωτικά τρένα στο Ντονμπάς.

"Η καταστροφή τους μπορεί να ολοκληρωθεί με μία πυραυλική επίθεση μέσα σε λίγες ώρες."

5. Συνέχισε ζητώντας την άμεση έναρξη εχθροπραξιών κοντά στο Κίεβο. Υποστήριξε την άποψή του με το γεγονός πως ο Ζελένσκι έχει διατάξει τον βομβαρδισμό των περιοχών του Ντονιέτσκ, του Μπελγκορόντ και του Μπριάνσκ. 

"Δεν είναι ανάγκη να καταστρέψουμε το Κίεβο, αλλά ένα μέτωπο κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα θα ηρεμήσει τους θερμοκέφαλους που ονειρεύονται τον βομβαρδισμό της Κριμαίας και άλλων περιοχών της Ρωσίας."

6. Αιτήθηκε έπειτα τον εξαναγκασμό των Ρώσων ολιγαρχών να εργαστούν για την Ρωσία και την νίκη της στον πόλεμο. 

"Πάρτε την περιουσία των δισεκατομμυριούχων που μένουν στο εξωτερικό και σε υπερπολυτελείς επαύλεις και χρησιμοποιήστε τα χρήματα για να καλύψετε στρατιωτικές ανάγκες. Αυτό πρέπει να γίνει προτεραιότητα για το κράτος. Όλα για το μέτωπο, όλα για την Νίκη!," τόνισε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7. Στην συνέχεια ο Πριγκόζιν μίλησε για αναποτελεσματικούς διοικητές και ηγέτες στρατευμάτων, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόν όχι μόνο πρέπει να αποσυρθούν, αλλά να δικαστούν. 

"Αυτό θα αυξήσει το ηθικό των μαχητών όταν δουν πως υπάρχει δικαιοσύνη."

8. Στον όγδοο στόχο ζήτησε να έρχονται συχνά στο μέτωπο όλοι οι διοικητές, ακόμη και μίας ομάδας, μιας διμοιρίας ή μιας μεραρχίας. 

"Αρχικά, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουν πώς μάχονται οι στρατιώτες τους και πώς ζούνε. Και δεύτερον, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σχεδιάζουν σωστά την εκτέλεση επιχειρήσεων: όχι από τα ζεστά κεντρικά τους γραφεία, αλλά εκεί που γίνεται η μάχη," εξήγησε.

9. Στο νούμερο εννιά απορρίπτει κάθε διαπραγμάτευση με το Κίεβο. 

"Μπορείτε να κάτσετε στο τραπέζι μόνο με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της Ουκρανίας και αυτοί είναι η Βρετανία και οι ΗΠΑ. Και τότε μόνο να συζητηθούν οι όροι των εξόδων τους από την χώρα και τίποτε άλλο."

10. Στην συνέχεια ανέφερε πως η Ρωσία μπορεί να στρατολογήσει 31 εκατομμύρια στρατιώτες. 

"Είναι απαραίτητο να επιλεχθούν οι 500 χιλιάδες πιο ενδιαφερόμενοι από αυτούς, μόνο εθελοντές, και να τους εξοπλίσετε όσο καλύτερα γίνεται. Έτσι θα καθαρίσουν τα πάντα στον διάβα τους. Έχουμε την πιο πλούσια χώρα. Κοιτάξτε την επιτυχία της PMC Wagner με λιγότερους από 30 με 40 χιλιάδες ανθρώπους," δήλωσε ο Πριγκόζιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11. Έπειτα ζήτησε να λειτουργεί η χώρα με "στρατιωτικούς ρυθμούς", δηλαδή όλα να δουλεύουν για την νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο.

"Εισάγετε φόρο πολέμου για όποιον ξεπερνά το εισόδημα διαβίωσης. Για όποιον δεν θέλει να πολεμήσει, αφήστε τον να βοηθήσει με ρούβλια."

12. Τέλος, ο επικεφαλής της Wagner είπε, "Κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, δύο συγγενείς και ένας υιοθετημένος γιος του Στάλιν πολέμησαν. Μέχρι να γίνει αυτό, οι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν εντελώς ότι η ηγεσία της χώρας ενδιαφέρεται για την νίκη στον πόλεμο."

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...