Ρωσία

Ρωσικό Su-35 απογειώθηκε για να αναχαιτίσει βομβαρδιστικό B-52

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος SU-35 πέταξε πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, αφότου δύο αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά B-52 πέταξαν προς την κατεύθυνση των ρωσικών συνόρων αλλά στη συνέχεια έφυγαν.

Σήμερα Δευτέρα, 20 Μαρτίου, αναφέρει η ανακοίνωση της Ρωσίας στο Telegram, «ραντάρ των δυνάμεων αντιαεροπορικής άμυνας της δυτικής στρατιωτικής περιοχής που ήταν σε υπηρεσία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα εντόπισαν δύο εναέριους στόχους, οι οποίοι πετούσαν προς την κατεύθυνση των κρατικών συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι στόχοι ήταν στρατηγικά βομβαρδιστικά B-52H της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ένα μαχητικό αεροσκάφος SU-35 απογειώθηκε για να αποτρέψει την παραβίαση των συνόρων και προστίθεται «αφότου το ξένο στρατιωτικό αεροσκάφος απομακρύνθηκε από τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το ρωσικό μαχητικό επέστρεψε στη βάση του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...