Ρωσία

Άνδρας που ισχυρίζεται ότι ήταν φυλακισμένος της Wagner βρίζει τον "σεφ του Πούτιν", Πριγκόζιν (βίντεο)

Ο Σάσα Κουάρα, είναι ένα άτομο που παρουσιάζεται ως πρώην συνάδελφος στη φυλακή του Γεβγένι Πριγκόζιν,ο οποίος είναι ένα από τα  αφεντικά της μισθοφορικής ομάδας Wagner, γνωστός και ως "Chef του Πούτιν".

Ο Σάσα Κουάρα προσβάλλει τον Γεβγένι Πριγκόζιν σε βίντεο που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπως αναφέρει το BFMTV . Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν είναι στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν,και επικεφαλής της πολιτοφυλακής Βάγκνερ και γίνεται  πάλι στόχος βίαιης και ομοφοβικής επιθετικότητας και αυτή την φορά από έναν άνδρα που υποδύεται τον πρώην σύντροφό του στη φυλακή.

«Εξέτισα την ποινή ταυτόχρονα», λέει ο Σάσα Κουάρα στο βίντεο. «Ήθελα να σου πω ότι ο Πριγκόζιν είναι κάθαρμα, κυριολεκτικά». Ο Σάσα Κουάρα λέει ότι το αφεντικό των μισθοφόρων Βάγκνερ «ήταν στη χαμηλότερη κατηγορία κρατουμένων».

«Εσείς που συμμετέχετε στην πολιτοφυλακή Βάγκνερ, ξέρετε ότι θα είστε υπό τη σημαία καθάρματος και ενός νταή», πρόσθεσε. 

Πρώην εγκληματίας και κρατούμενος ήταν τη δεκαετία του 1980, ο Γεβγένι Πριγκόζιν και έκανε την περιουσία του στον κλάδο των εστιατορίων πριν ενταχθεί σε Ρώσους ολιγάρχες κοντά στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Το 2014 ίδρυσε την παραστρατιωτική οργάνωση Wagner, η οποία δραστηριοποιείται πλέον σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, και ιδιαίτερα στο Μάλι.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ