Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Κούρδισες εξόντωσαν πέντε Τούρκους στρατιώτες στο Βόρειο Ιράκ - "Το ψεύτικο τουρκικό έθνος-κράτος καταρρέει με πάταγο" λένε οι Κούρδοι (Βίντεο)

Οι κουρδικές δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας όπως ονομάζονται, επιτέθηκαν στην Βόρια Συρία και εξόντωσαν-τραυμάτισαν,  5 μελών του τουρκικού στρατού, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αντιποίνων που πραγματοποίησαν οι Μονάδες Ελεύθερων Γυναικών.

Σε σχετική ανακοίνωση το Κέντρο Μέσων Ενημέρωσης των κουρδικών δυνάμεων (HPG) ανέφερε: «Στην περιοχή της Μετίνας στις 3 Φεβρουαρίου, στις 10:40, σκοτώθηκαν δύο Τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν άλλοι 3, ενώ ο τουρκικός στρατός κατοχής αποκάλυψε τη δολοφονία του ειδικού λοχία, Καντίρ Ντίνκελ, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Αυτή η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από γυναίκες  των μονάδων Ελεύθερων Γυναικών, σε αντίποινα για τους άνδρες και τις γυναίκες συντρόφους μας που μαρτύρησαν ως αποτέλεσμα χημικών όπλων και απαγορευμένων βομβών στην στο λόφο Όρτα στην περιοχή Καρκούρκ.

Στις 4 Φεβρουαρίου, στις 14:20, Τούρκοι στρατιώτες έγιναν στόχος με βαρέα όπλα. Η επιχείρηση αυτή πραγματοποιήθηκε από τις δυνάμεις μας που συνδέονται με τις Μονάδες Ελεύθερων Γυναικών.

Στις 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν  τις περιοχές μας συνολικά 8 φορές.

Η Άγκυρα, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές αποκρύβει τις απώλειες, και εξαφανίζει τα πτώματα των στρατιωτών της, για να μην πληγεί το γόητρο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η κουλτούρα του ψεύδους του τουρκικού εθνικού κράτους

Κουρδικό ΜΜΕ αποκαλύπτει τα διαχρονικά ψέμματα των Τούρκων κατά των λαών στην Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι το σημερινό κράτος τους βασίζεται σε ένα τεράστιο ιστορικό ψέμα.

“Το τουρκικό έθνος και κράτος έχουν κατασκευαστεί με ψέματα, από τη θρησκεία και την φιλοσοφία έως  την τέχνη, την μυθολογία και την επιστήμη, με σκοπό να επιβληθεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Το τουρκικό εθνικό κράτος βασίζεται εξολοκλήρου σε ψέματα ενώ θεμελιώθηκε πάνω και στα ψέματα και συνεχίζει να ζει με αυτά.

Το μεγαλύτερο ψέμα των Τούρκων είναι ότι ζουν τον αντιπολιτισμό τους, ως πολιτισμό, και δείχνουν την υστεροφημία τους ως πρόοδο.

Η διαστρέβλωση του μυαλού και της ψυχής, και η δημιουργία μιας ψεύτικης ταυτότητας κατά την διεξαγωγή σφαγών και γενοκτονιών, βασίζονται πλήρως στα συμφέροντά της Τουρκίας και στην αναλήθεια.

Αυτή η αναλήθεια περνάει στον τουρκικό λαό ως αλήθεια.

Υπό αυτή την έννοια, το τουρκικό κράτος είναι χτισμένο πάνω σε αυτό το θεμέλιο και είναι ένα κράτος-πραξικόπημα που λεηλατεί τον πολιτισμό των κοινωνιών της Μέσης Ανατολής και καταστρέφει συστηματικά την παράδοσή τους.

Η Τουρκία δεν είναι απλώς ένας τόπος όπου γίνονται πραξικοπήματα κάθε δέκα χρόνια, είναι η ίδια ένα πραξικόπημα συνολικά, και κάθε τουρκική κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση πραξικοπήματος.

Είναι μια κυβέρνηση καταστροφική, ένα γενοκτονικό πραξικόπημα, του οποίου κάθε λέξη είναι ψέμα.

Η χάλκευση της ιστορίας και η έλλειψη πολιτισμού  έχουν επιβληθεί σε ολόκληρη την τουρκική παραδοσιακή κοινωνική νοοτροπία και στην ιστορία της χώρας αυτής.

Οι παραδοσιακοί πολιτισμοί της Μέσης Ανατολής είχαν το μερίδιό τους σε αυτή τη συσκότιση και τη διαστρέβλωση.

Για τους Τούρκους, όλοι οι πολιτισμοί προορίζονταν να τουρκοποιηθούν υπό πίεση και βασανιστήρια και ποτέ δεν αναγνωρίστηκαν ως έχουν.

Η τουρκική κουλτούρα δεν χτίστηκε στα σωστά θεμέλια, μη προσδίνοντας στην ιστορία και τον πολιτισμό το πραγματικό τους νόημα, αλλά βασίστηκε στο ψέμα, τη λεηλασία, την απληστία με στόχο το μέγιστο κέρδος, την άρνηση της δημοκρατίας και την σφαγή όλων των κοινωνικών πολιτισμών.

Η νοοτροπία του τουρκικού έθνους που δημιουργήθηκε απέχει πολύ από τη δημοκρατία και ζει με βάση την εχθρότητα προς την αλήθεια και την πραγματικότητα, βασιζόμενο στο ψέμα με τη λογική ενός “καθαρού” τουρκικού έθνους-κράτους.

Στην ουσία, το τουρκικό εθνικό κράτος είναι από μόνο του ένα πραξικόπημα και μια αντεπανάσταση. Είναι ένας γενοκτονικός μύλος που αλέθει αξίες, καταβροχθίζοντας τις κοινωνικές αλήθειες.

Είναι μια επίθεση εναντίον των άλλων εθνών και της ενότητας τους.

Αυτός ο τουρκικός στρατός ψευτών, που πρόδωσε τις αξίες του λαού του, μετέτρεψε μέσω του πολέμου την Ανατολία και την Μεσοποταμία σε λουτρό αίματος στο όνομα της μεγάλης Τουρκίας, αποτελώντας μια φασιστική, συνωμοτική, γενοκτονική νοοτροπία που είναι εχθρική προς την αλήθεια, και έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα.

Χτισμένο πάνω στην άρνηση και την καταστροφή, αγνοώντας την πρόσφατη ιστορία της Ανατολίας και της Μεσοποταμίας, αυτό το τουρκικό κράτος θα καταρρεύσει σύντομα.

Αυτό το τείχος, που έχει χτιστεί στα μυαλά, που συσκοτίζει την αλήθεια και θάβει όλες τις υλικές και πνευματικές αξίες, καταρρέει ήδη.

Όπως τα κτίρια με τα ελλείποντα υλικά που καταρρέουν μετά από ένα δυνατό σεισμό, έτσι και αυτή η ψεύτικη κατασκευή που χτίστηκε με το υλικό του τουρκικού εθνικισμού και του επεκτατισμού, τρίζει και καταρρέει.

Αυτή η παράνομη οικοδομική δραστηριότητα ( τουρκικό κράτος), που ιδρύθηκε σαν εταιρεία της Δύσης και της Αγγλίας, αγωνίζεται απεγνωσμένα να επιβιώσει.Όλα όμως είναι μάταια μπροστά στην αλήθεια των λαών.

Όσοι περιμένουν λύση από το τουρκικό κράτος θα στεναχωρηθούν ιδιαίτερα.

Πώς μπορεί το ίδιο το πρόβλημα να δώσει λύση;

Μπορεί το μικρόβιο της νόσου να θεραπευτεί;

Η απαλλαγή από τους προβληματικούς και άρρωστους θα είναι πραγματική λύση και θεραπεία.

Όσοι περιμένουν λύση από το πρόβλημα πρέπει να ξέρουν ότι η Τουρκία θα απαλλαγεί από αυτή τη νοοτροπία και οι λαοί της περιοχής θα απελευθερωθούν.

Η Τουρκία δεν θα αλλάξει αν δεν δημιουργηθεί μια δημοκρατική Μέση Ανατολή στο πνεύμα της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, εκτός εάν τα μυαλά και οι καρδιές ξαναχτιστούν με μια κοινή δημοκρατική νοοτροπία.

Δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε και να δούμε μια νέα Τουρκία χωρίς να εγκαταλείψουν οι Τούρκοι την νοοτροπία και την πολιτική του εθνικισμού και του απόλυτου Ισλάμ.

Το να ξυπνάς σήμερα νομίζοντας ότι ζούμε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία σημαίνει να μην πέφτεις στα ψέματα των ψευτών”, καταλήγει το ίδιο, αποκαλύπτοντας και από μία άλλη πλευρά το ψεύτικο σημερινό τουρκικό κράτος και Έθνος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Γαλλική ομάδα μάχης θα ξεκινήσει αποστολή στην Μεσόγειο Θάλασσα-Η Γαλλία προετοιμάζεται για ναυτικό πόλεμο εναντίον Ρωσίας-Τουρκίας;

Ο ρυθμός ανάπτυξης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και η αδυναμία των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα ( λόγω ουκρανικών...