ΗΠΑ

Αμερικανός στρατηγός: Η Εθνοφρουρά θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο

Μετά από μια άνευ προηγουμένου χρονιά με εγχώριες αποστολές back-to-back και αποστολές μάχης, ο ανώτατος στρατηγός της αμερικανικής ΕθνοΦρουράς αναμένει από το Πεντάγωνο να την ενισχύσει με νέες αρμοδιότητες.


"Δεδομένου του αβέβαιου μέλλοντος και των προτεραιοτήτων του προϋπολογισμού, αναμένουμε από το Υπουργείο Άμυνας να βασίζεται περισσότερο στην ΕθνοΦρουρά, όχι λιγότερο", δήλωσε ο στρατηγός Daniel Hokanson, επικεφαλής του Γραφείου ΕθνοΦρουράς στην ετήσια δήλωση κατάστασης της δύναμης αυτόν τον μήνα. "Επομένως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε τις τρεις βασικές αποστολές μας: πολεμώντας τους πολέμους της Αμερικής, διασφάλιση της πατρίδας και οικοδόμηση διαρκών συνεργασιών".

Από τον Μάρτιο του 2020, σε πολλές δυνάμεις της ΕθνοΦρουράς έχει ανατεθεί ένας μεγάλος κατάλογος εγχώριων αποστολών, συμπεριλαμβανομένης της ανακούφισης από πανδημία, της απάντησης σε πολλές διαμαρτυρίες και φυσικές καταστροφές και τη διασφάλιση του Καπιτωλίου μετά την εξέγερση στις 6 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, αυτές οι αποστολές τελειώνουν. Σύμφωνα με τη δήλωση της Φρουράς, η οποία δίνει μια επισκόπηση των στόχων της δύναμης για το επόμενο έτος, η επιστροφή στην εκπαίδευση για τον πόλεμο θα είναι κορυφαία προτεραιότητα.

Η Φρουρά συνέχισε και σε αποστολές στο εξωτερικό. Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερα από 20.000 στρατεύματα της φρουράς που αναπτύσσονται για την υποστήριξη αποστολών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη, σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο αυτής.

Η Φρουρά στέλνει επίσης χιλιάδες στρατιώτες περιστροφικά σε προγράμματα τριών εβδομάδων σε κέντρα εκπαίδευσης μάχης ή CTC. Οι CTC είναι συχνά η τελευταία στάση μιας ταξιαρχίας προτού λάβει μια αποστολή στο εξωτερικό.

Δύο ταξιαρχίες ΕθνοΦρουράς εκπαιδεύονται στο Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης στο Fort Irwin της Καλιφόρνιας φέτος. Τρεις ταξιαρχίες εκπαιδεύονται στο Κοινό Κέντρο Ετοιμότητας στο Fort Polk.
Πέρα από τα παραδοσιακά πεδία μάχης στην ξηρά, η Φρουρά δραστηριοποείται επιθετικά και στον τομέα του διαστήματος. Βασικοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Hokanson, έχουν υποστηρίξει στο Κογκρέσο την ανάγκη για Διαστημική Εθνική Φρουρά. Η Εθνική Φρουρά διαθέτει 14 διαστημικές μονάδες σε επτά πολιτείες, Αλάσκα, Καλιφόρνια, Κολοράντο, Φλόριντα, Χαβάη, Νέα Υόρκη, Οχάιο, αλλά και στο Γκουάμ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι "δίνουν τα ρέστα τους" για την αγορά των F-16BLOCK-70 από τις ΗΠΑ ενώ "ανακαλύπτουν" πρόβλημα στο λογισμικό και διακοπές παράδοσής τους

Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την Ελλάδα, της πώλησης από τις ΗΠΑ στην Τουρκία 40F-16 BLOCK-70 και 80 κίτ...