Ρώσοι στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Τέρμα οι Παραβιάσεις: Ο Πούτιν ενισχύει τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα με πάνοπλους δόκιμους στρατιωτικών σχολών!

Ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε να χρησιμοποιεί δόκιμους από ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ινστιτούτα για να προστατέψει τα σύνορά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους οπλίζουν με όπλα χειρός και εκτοξευτές χειροβομβίδων.

«Η στρατιωτική ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να ενισχύσει τα κρατικά σύνορα με δόκιμους ανώτατων στρατιωτικών εκπαιδευτικών ινστιτούτων» φαίνεται να ανέφερε το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το Κίεβο, μέχρι τις 31 Μαΐου, περίπου 200 τριτοετής δόκιμοι οπλισμένοι με όπλα χειρός και εκτοξευτές χειροβομβίδων στάλθηκαν στα δυτικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το πρόσχημα της πρακτικής εκπαίδευσης.

Οι ουκρανικές πληροφορίες έρχονται μέρες αφότου σαμποτέρ του Κιέβου πραγματοποίησαν ισχυρά πλήγματα στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, με την βοήθεια ουκρανικών αρμάτων μάχης που χτυπούσαν το σημείο από ουκρανική επικράτεια.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι Ρώσοι δόκιμοι θα τοποθετηθούν κυρίως στα σύνορα της περιοχής Μπέλγκοροντ, μιας και αυτή η ρωσική περιφέρεια μοιράζεται μεγάλου μήκους σύνορα με την Ουκρανία. Ως αποτέλεσμα του παραπάνω, οι Ουκρανοί καταφέρνουν και περνούν την συνοριογραμμή, πλήττοντας διάφορα σημεία σε πόλεις του Μπέλγκοροντ. Μιλάμε συνήθως για ομάδες σαμποτάζ και αναγνώρισης, ωστόσο η δράση τους είναι ισχυρή και όλο και συχνότερη.

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει πως η υπηρεσία επιτήρησης και φύλαξης των ρωσικών συνόρων πρέπει αξιόπιστα να ελέγχει τα σύνορα, ωστόσο μέχρι και σήμερα Ουκρανοί καταφέρνουν να τα περνούν οπλισμένοι και σε ομάδες.

Πώς να Ξεφύγεις Ένα Drone

Σε άλλη είδηση τώρα, η Ura.ru δημοσίευσε ένα άρθρο που εξηγεί πώς να πετύχεις στην μάχη του πολέμου της Ουκρανίας ως Ρώσος στρατιώτης. Κάποιες φορές πρέπει να είσαι ευφυής, σύμφωνα με την σελίδα.

«Για παράδειγμα, κάποιες φορές πρέπει να κάνεις τον νεκρό για να επιβιώσεις και να μεταβιβάσεις σημαντικές πληροφορίες στην διοίκησή σου, παρά να πεθάνεις ηρωικά χωρίς λόγο» δήλωσε ο Ντανιίλ με καταγωγή από την Γεκατερινμπούργκ, ο οποίος πολεμά στον πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η ειδική επιχείρηση αποκαλύπτει νέες αξίες σε κάθε στρατιώτη, τις οποίες δεν είχε ανακαλύψει ποτέ ο ίδιος. Συνέβη το ίδιο και με εμένα. Συνέβη την ώρα που βρισκόμουν σε μία αποστολή μάχης, όταν βρέθηκα αντιμέτωπος με πυρά των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας. Για να με σκοτώσει, ο εχθρός χρησιμοποίησε ένα drone από το οποίο πετούσε χειροβομβίδες. Μία από τις χειροβομβίδες ανατινάχθηκε δίπλα μου. Η κατάσταση ήταν έντονη. Και τότε μία σπουδαία ιδέα ήρθε στο μυαλό μου, να κάνω τον νεκρό. Κράτησαν την αναπνοή μου και πάγωσα. Το drone πέταξε για άλλα πέντε λεπτά και μετά έφυγε από εκεί. Μετά έτρεξα στους δικούς μου και τους έδωσα σημαντικές πληροφορίες. Έσωσα και την ζωή μου και παρείχα σημαντικές πληροφορίες στην ομάδα μου» δήλωσε ο στρατιώτης στην υπηρεσία.

Βάση των δηλώσεών του, ο ηρωισμός δεν είναι πάντοτε η σωστή επιλογή. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...