Ένοπλες Συρράξεις

Τιτανομαχίες Τανκς: Εντυπωσιακό υλικό από την ρωσική προέλαση στο Σεβέρσκ με πανίσχυρα άρματα μάχης T-90! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Σεβέρσκ, στην περιοχή Belogorovka, στα περίχωρα του ομώνυμου χωριού, ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό διατηρεί την παρουσία του σε χαρακώματα, ωστόσο οι Ουκρανοί κρατούν ακόμη την βιομηχανική ζώνη. Οι στρατιώτες του Κιέβου δημιούργησαν μία ισχυρή γραμμή άμυνας στην περιοχή του εργοστασίου. Βέβαια, πληρώματα των ρωσικών τεθωρακισμένων της ομάδας στρατευμάτων «Νότος» τους πλήττουν καθημερινά.

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας, μέσω της Zvezda, δημοσίευσε υλικό όπου ένα άρμα μάχης φαίνεται να εκτοξεύει πυρά από κοντινή θέση σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο στόχος ήταν ένα ουκρανικό τεθωρακισμένο όχημα που εντόπισε αναγνωριστική ομάδα των Ρώσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μαχητική αποστολή εξουδετέρωσης του στόχου ανατέθηκε στο πλήρωμα του ρωσικού άρματος μάχης την στιγμή που το πλήρωμά του ήταν έτοιμο να ανοίξει πυρ. Πεζικάριοι στα περίχωρα του χωριού αιτήθηκαν υποστήριξη πυρός και έτσι το ρωσικό πλήρωμα άμεσα έλαβε νέες συντεταγμένες στόχου.

Η Δήλωση Ρώσοι Διοικητή

«Υπήρξε μία κατάσταση όταν βρισκόμασταν στην Κρεμέναγια, όταν δέχθηκε επίθεση το οχυρό μας. Έπρεπε να βοηθήσουμε τους δικούς μας και έτσι κάναμε. Προχωρήσαμε μπροστά και τους βοηθήσαμε με πυρά» φαίνεται να δήλωσε στην ρωσική κρατική Zvezda ο διοικητής της διμοιρίας αρμάτων μάχης με το ψευδώνυμο Bumblebee.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το κύριο άρμα μάχης T-90M Proryv έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά οχήματα μάχης. Το άρμα είναι ικανό να χτυπά στόχους διάφορων τύπων από μεγάλη απόσταση, με το πλήρωμα να παραμένει αξιόπιστα προστατευμένο, ακόμη και σε κοντινή μάχη. Αυτό τουλάχιστον αναγράφει το νεότερο άρθρο της Zvezda, παρουσιάζοντας σε βίντεο την δράση του οχήματος.

«Το Τ-90 είναι το πιο καλά προστατευμένο άρμα μάχης σε υπηρεσία με τον στρατό μας. Αυτό το όχημα δέχθηκε δύο άμεσα πυρά από εχθρικό εκτοξευτή χειροβομβίδων σε μία μάχη, αλλά συνέχισε να κινείται» πρόσθεσε η υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας του συστήματος δυναμικής προστασίας τρίτης γενιάς τύπου Relikt, το πλήρωμα του τανκ δεν ένιωσε την έκρηξη εντός του οχήματος, αφού η θωρακισμένη κάψουλα του άρματος τους προστάτευσε από την σφοδρότητα των πληγμάτων, εξήγησε.

«Το όχημα αποδίδει εντυπωσιακά. Από την στιγμή που φτάσαμε στην ζώνη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που μας απογοήτευσε» δήλωσε ο πυροβολητής με το ψευδώνυμο Oak.

Τα T-90 των Ρώσων βρίσκονται σε κάθε σημείο της πρώτης γραμμής συρράξεων. Με την παρουσία τους, η Μόσχα προσπαθεί να επιβάλλει κυριαρχία στις μονομαχίες μεταξύ αρμάτων μάχης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή