στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις

Το παραδέχτηκαν και οι ΗΠΑ: Απίθανο να νικήσουν οι Ουκρανοί στην αντεπίθεσή τους λέει διάσημο δυτικό ΜΜΕ! Θα αποτύχουν αναμενόμενα!

Η αντεπίθεση των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι επιτυχής. Αυτό δήλωσε η πασίγνωστη αμερικανική σελίδα The New York Times σε πρόσφατη δημοσίευσή της, με την ρωσική PolitRussia να μεταδίδει την είδηση στο δικό της κοινό.

Η δημοσίευση σημειώνει πως είναι απίθανο να έρθουν σημαντικές αλλαγές στο πεδίο της μάχης ως αποτέλεσμα της αναμενόμενης επιθετικής επιχείρησης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, μία επιχείρηση που οι Ουκρανοί προετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό. Ένα από τα ζητήματα σύμφωνα με τον Αμερικανό αρθρογράφο είναι πως το Κίεβο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης όπλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Για να πετύχει, η Ουκρανία χρειάζεται να περάσει τα ρωσικά σύνορα, τα οποία είναι πολύ καλά οχυρωμένα εδώ και δέκα μήνες» έγραψε ο δημοσιογράφος της αμερικανικής σελίδας.

Στο άρθρο της The New York Times τονίστηκε επίσης πως μετά από 14 μήνες εχθροπραξιών, οι Ουκρανοί στρατιώτες είναι ιδιαίτερα εξουθενωμένοι. Να προσθέσουμε σε αυτό πως τα ουκρανικά στρατεύματα δεν θα έχουν την εναέρια κάλυψη που επιθυμούσε το Κίεβο, αφού όπως όλα δείχνουν η αντεπίθεση θα ξεκινήσει χωρίς μαχητικά jets δυτικής παραγωγής, όπως F-16.

Τέλος, νέες αναφορές προμηνύουν έναρξη αυτής της πολυαναμενόμενης αντεπίθεσης στα τέλη της άνοιξης, δηλαδή κατά τον Μάιο. Εάν ο καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές, οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ακόμη και αρχές καλοκαιριού.

Ουκρανικά Χτυπήματα σε Ρωσική Επικράτεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή τώρα, είναι απαραίτητο να παρθούν μέτρα που θα εμποδίζουν τους Ουκρανούς στρατιώτες από το να πλήττουν την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Αυτή η δήλωση έγινε από τον Αλεξέι Τσέπα, πρώτο αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εσωτερικών ζητημάτων της ρωσικής κρατικής Δούμας. Η εν λόγω αναφορά του έγινε με αφορμή τον θάνατο δύο Ρώσων, έπειτα από τον βομβαρδισμό του χωριού Suzemka στην περιοχή του Μπριάνσκ από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.

 

«Τώρα πρέπει να δράσετε, όχι να νιώθετε προσβεβλημένοι. Το κατανοούμε αυτό πολύ καλά. Θέλουμε μέτρα που δεν θα επιτρέπουν στην Ουκρανία να παραδίδει τέτοια πλήγματα» είπε ο Τσέπα σύμφωνα με την ρωσική ειδησεογραφική υπηρεσία Lenta.ru.

Ο Ρώσος υψηλόβαθμος πρόσθεσε τέλος πως η χώρα του χρειάζεται αύξηση στον αριθμό συστημάτων κατά drones, όπως χρειάζεται επίσης να δώσει περισσότερη προσοχή στην εξουδετέρωση Ουκρανών σαμποτέρ. Αυτές οι δύο προτάσεις του είναι πολύ λογικές, μιας και για τα περισσότερα πλήγματα στην ρωσική επικράτεια ευθύνονται ουκρανικά drones που χειρίζονται κάποιοι επιτήδειοι σαμποτέρ του Κιέβου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...