Πούτιν
Ένοπλες Συρράξεις

Στο στόχαστρο του Κιέβου ο Πούτιν-"Αν έρθει Κριμαία θα την χτυπήσουμε χωρίς δισταγμό" δήλωσε επίσημος της χώρας (Βίντεο)

Η Ουκρανία δεν θα περιοριστεί όσον αφορά τα χτυπήματα έναντι ρωσικής ηγεσίας στην περιοχή της Κριμαίας ή άλλων περιοχών που έχασε το Κίεβο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι Ουκρανοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολέκσιγι Ντανίλοβ, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας, προέβη στην παραπάνω δήλωση σε συνέντευξη που έδωσε με δημοσιογράφο από το κανάλι 1+1, ανέφερε ανταποκριτής της PolitNavigator.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνέντευξη καταγράφηκε πριν την επίσκεψη του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κριμαία και στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ. Την ίδια στιγμή πάντως, ο Ντανίλοβ δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι δεν οδηγούσε όχημα ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την επίσκεψή του στο Ντονιέτσκ, αλλά κάποιος "σωσίας" του (εννοούσε πως ανέλαβε κάποιος εξωτερικά παρόμοιος του Ρώσου προέδρου ρόλο "κασκαντέρ").

"Ένα άτομο που υποκρίνεται πως είναι ο Πούτιν ίσως εμφανιστεί στην Κριμαία, μπορεί και όχι βέβαια, για να δούμε. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως δεν έχουμε περιορισμούς σχετικά με την καταστροφή τρομοκρατών στην επικράτεια της χώρας μας.

Αυτά είναι τα καθήκοντα του στρατού - να τα καταστρέφουν όλα, χωρίς εξαιρέσεις, τρομοκράτες που έχουν εισβάλει στην χώρα μας. Η Κριμαία είναι επικράτειά μας, είναι η χώρα μας και πιστέψτε με, κανείς δεν θα επιβάλει απαγορεύσεις σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Είμαι πολύ σίγουρος για αυτό," δήλωσε ο Ντανίλοβ.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Ρώσος πρόεδρος επισκέφθηκε την Σεβαστούπολη μία μέρα πριν, ενώ έπειτα μεταφέρθηκε στην Μαριούπολη. Σε αυτές τις περιοχές, ο ανώτατος Ρώσος ηγέτες μίλησε με ντόπιους κατοίκους και οδήγησε μόνος του ένα αμάξι μέσα στους δρόμους της πόλης.

"Κοιτάξτε τον Ουρανό"

Συνέβη η τελική διάλυση του συστήματος του διεθνούς δικαίου, φαίνεται να δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

Ο ίδιος προέβη σε καταιγιστικές δηλώσεις έναντι του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και ολόκληρου του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ, κατά τις οποίες προειδοποίησε το δικαστήριο να "κοιτά τον ουρανό για ρωσικούς πυραύλους".

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα λόγια του εδώ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ