Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Καταστροφών συνέχεια-Ρωσικοί πύραυλοι Uragan MLRS εξολοθρεύουν ουκρανικές δομές

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την καταστροφή τεσσάρων ουκρανικών αποθηκών όπλων από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις σε μια μέρα

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις με πυραύλους υψηλής ακρίβειας κατέστρεψαν τέσσερις ουκρανικές αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά μέσα σε μια μέρα, ανέφερε συγκεκριμένα το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Κι ακόμη το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως εργοστάσιο τεθωρακισμένων στο Χάρκοβο χτυπήθηκε από πυραύλους υψηλής ακρίβειας. Σύμφωνα με τον Igor Konashenkov, επίσημο εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα άρματα μάχης και τα τεθωρακισμένα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επισκευάζονταν και αποκαταθίσταντο στα εργαστήρια του τεθωρακισμένου εργοστασίου.

Επιπλέον, όπως σημείωσε ο Igor Konashenkov, οι τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών που καταστράφηκαν από τύπου πυραύλων Uragan MLRS ήταν στις περιοχές των οικισμών Malinovka (περιοχή Kharkiv), Disputed (DNR), Zvanovka (LNR). Και στην περιοχή Chuguev της περιοχής Kharkiv, καταστράφηκε επίσης μια εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων για τον εξοπλισμό APU. 

 

 

Επίσης ρωσικές πηγές ανέφεραν πως η Ουκρανία έχει χάσει 1.150 drones από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ