Άλλο ένα χτύπημα μη επανδρωμένου αεροσκάφους Bayraktar TB-2 της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας εναντίον δύο φορτηγών Ural-4320 του ρωσικού στρατού, άγνωστο για ποιο σκοπό, αλλά πιθανότατα για επικοινωνίες ή κάτι παρόμοιο.
Στο μεταξύ ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν το τέμενος του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και της συζύγου του Ροξολάνα στη Μαριούπολη, όπου περισσότεροι από 80 ενήλικες και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων Τούρκων πολιτών, κρύβονται από τους βομβαρδισμούς, ανακοίνωσε το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
"Το τζαμί του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και της συζύγου του Ροξολάνα (Χιουρρέμ Σουλτάν) στη Μαριούπολη βομβαρδίστηκε από Ρώσους εισβολείς. Περισσότεροι από 80 ενήλικες και παιδιά κρύβονται εκεί από τους βομβαρδισμούς, μεταξύ των οποίων και πολίτες της Τουρκίας", ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών στο Twitter το Σάββατο.