Ένοπλες Συρράξεις

Καθηγητής Υφαντής: Με την κατάληψη της Μαριούπολης ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των Ρωσικών επιχειρήσεων

 

Με την κατάληψη της Μαριούπολης ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των Ρωσικών επιχειρήσεων δηλώνει ο καθηγητής διεθνών σχέσεων Κώστας Υφαντής.

 

Ο καθηγητής εκτιμά ότι αυτό είναι το σημείο που η Ρωσική πλευρά θα θέσει τους όρους της στην Ουκρανική πλευρά, όρους παράδοσης όπως τους χαρακτηρίζει ο καθηγητής. Αν δεν παραδοθεί η Ουκρανοί μετά την πρώτη φάση, θα πάμε σε μαζικούς βομβαρδισμούς και στο Κίεβο με στόχο να απομακρυνθούν εκατομμύρια Ουκρανοί πολίτες από την χώρα συμπληρώνει ο καθηγητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ο Κος Υφαντής τονίζει ότι σε μία τέτοια περίπτωση η Ουκρανία θα μετατραπεί σε σεληνιακό τοπίο.

 

Δεν υπάρχει κάποιο σενάριο δηλώνει ο καθηγητής που να φαίνεται να μπορεί να σταματήσει την Ρωσική εισβολή μιας η Ρωσία θα θέλει σίγουρα να κεφαλαιοποιήσει κέρδη από την εισβολή και να κρατήσει τα εδάφη που έχει κερδίσει. Σίγουρα στην Αζοφική και την Μαύρη θάλασσα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ